Tuinonderhoud op maat bij GesselGroen

Een mooie tuin hebben is één ding, maar het is net zo belangrijk om uw tuin goed te onderhouden. Bij GesselGroen begrijpen we dat tuinonderhoud tijdrovend kan zijn en niet voor iedereen weggelegd is. Daarom bieden we bij GesselGroen tuinonderhoud aan, zodat u van uw mooie tuin kunt blijven genieten zonder u zorgen te maken over het onderhoud!

Tuinonderhoud op maat en periodiek voor een prachtige tuin

Het hebben van een prachtige tuin is geweldig, maar het is van even groot belang om uw tuin grondig te onderhouden. Bij GesselGroen begrijpen we dat tuinonderhoud tijdrovend kan zijn en niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom bieden we bij GesselGroen professioneel tuinonderhoud op maat aan, zodat u onbezorgd van uw schitterende tuin kunt blijven genieten zonder de zorgen over het onderhoud!

Tuinonderhoud laten uitvoeren
Onderhoud tuin uitbesteden

Efficiënt tuinonderhoud door GesselGroen

Bij tuinonderhoud draait het niet enkel om gras maaien en planten snoeien. Het omvat ook cruciale aspecten zoals grondbemesting, onkruidbestrijding en reparatie van beschadigde bestrating. GesselGroen biedt daarom een uitgebreid scala aan professionele tuinonderhoudsdiensten.

Onze ervaren hoveniers kennen de exacte behoeften van uw tuin en kunnen deze op duurzame en efficiënte wijze onderhouden. We bieden diverse onderhoudspakketten aan, variërend van wekelijkse verzorging tot jaarlijks groot onderhoud. Bovendien kunt u bij ons terecht voor eenmalig tuinonderhoud, zoals een grondige opfrisbeurt of het snoeien van grote bomen. Voor duurzame en makkelijk te onderhouden tuinen!

Tijdens het tuinonderhoud hechten we tevens veel waarde aan duurzaamheid. We gebruiken uitsluitend duurzame materialen en streven ernaar de belasting van uw tuin tot een minimum te beperken. Ook richten we uw tuin zo in dat deze eenvoudig te onderhouden is, bijvoorbeeld door het toepassen van bodembedekkers of de installatie van een slim irrigatiesysteem.

Profiteer van Tips van Onze Tuinonderhoud Specialist

Naast tuinonderhoud voorziet GesselGroen ook in deskundig advies over hoe u zelf uw tuin het beste kunt onderhouden. We geven bijvoorbeeld tips over het snoeien van planten en bomen, het bemesten van de grond en het effectief bestrijden van onkruid. Zo kunt u tussen onze onderhoudsbeurten door zelf de conditie van uw tuin op peil houden. Kortom, bij GesselGroen kunt u terecht voor al uw tuinaanleg en tuinonderhoudsbehoeften. Onze ervaren hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er altijd prachtig en goed verzorgd uitziet, zodat u optimaal kunt genieten van uw buitenruimte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van tuinaanleg en tuinonderhoud op maat.

Brons

Voorjaarsbeurt
Najaarsbeurt
Frequentie: 2x per jaar

Zilver

Regulier onderhoud
Maatwerk
Frequentie: maandelijks

Goud

Totale ontzorging
Oplossingen op maat
Frequentie: wekelijks

Wat kost een onderhoudsbeurt tuin?

Een onderhoudsbeurt van 1 werkdag met 2 vakspecialisten, machines, bijkomende materiaalkosten en vuilafvoer bedraagt ca. 1000 – 1500 euro

Wie wil mijn tuin opknappen?

Wij bij Gesselgroen verzorgen dit graag voor u, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost tuinonderhoud per m2?

Wat tuinonderhoud per m2 kost is moelijk te zeggen maar een onderhoudsbeurt van 1 werkdag met 2 vakspecialisten, machines, bijkomende materiaalkosten en vuilafvoer bedraagt ca. 1000 – 1500 euro

Wat is het verschil tussen een tuinman en een hovenier?

Het verschil tussen een tuinman en een hovenier is dat een hovenier zich beroepsmatig bezig houd met het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Een tuinman is iemand die een tuin onderhoudt, dit kan elke tuineigenaar zijn.

GesselGroen voor particulieren

GesselGroen voor zorginstellingen

GesselGroen voor bedrijf & recreatie

Wat klanten van ons vinden

9.1

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Hoogste kwaliteit

Wij hebben Gesselgroen voor de 2e maal gevraagd onze tuin te ontwerpen en aan te leggen. Zij hebben dit ook voor ons vorige huis gedaan. Wij hebben voor volledige ontzorging en hun dienstverlening gekozen. Het mag duidelijk zijn dat zij inderdaad altijd streven naar de hoogste kwaliteit.
- Pijnacker

Top kwaliteit en afspraak is afspraak!

Onze ervaring met Gessel Groen is heel positief. De jongens die onze tuin hebben aangelegd waren kundig, vriendelijk en kwamen altijd hun afspraken na. Nu een jaar later zijn we nog steeds heel blij met onze nieuwe tuin. Nogmaals hartelijk dank!
- Huis ter Heide

Ik ken geen ander bedrijf dat zo goed de gemaakte afspraken nakomt

Omdat wij een nieuwbouwhuis hebben, hebben wij met veel verschillende partijen samengewerkt. Geen van de partijen is zo consistent geweest in afspraken als GesselGroen. Het team was altijd op tijd en samenwerking was heel prettig. Ik heb deze complimenten ook al eerder doorgegeven aan Gerard en Marien. Wij kunnen niet anders dan dit bedrijf 5 sterren geven.
- Buren

Laagdrempelig, korte lijnen en goede communicatie

Was leuk om te zien hoe Gerard met andere inzichten kwam in het tuinontwerp. We hadden goed persoonlijk contact met o.a. Marien en de mannen die de tuin hebben aangelegd. We hebben de samenwerking met GesselGroen als prettig ervaren. Inmiddels hebben wij hen al bij andere mensen aanbevolen!
- Zeist

Professioneel en correct

Er worden nog wel wat (schilder)werkzaamheden afgerond, maar dat is afhankelijk van het weer. Naar ons idee duurde de uitwerking wat lang en had het wat vlotter gekund. Toch zijn wij zeker tevreden over GesselGroen.
- Amerongen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.
Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een kleine greep uit onze projecten

Exclusieve tuin met zwembad en poolhouse – Arnhem

Exclusieve tuin met zwembad en poolhouse – Arnhem

Warme tuin met uitzicht op natuurgebied – Arnhem

Warme tuin met uitzicht op natuurgebied – Arnhem

Groene tuin omsloten met water – Utrecht

Groene tuin omsloten met water – Utrecht

Landschappelijke tuin bij moderne woning – Gendt

Landschappelijke tuin bij moderne woning – Gendt

Wij onderhouden tuinen van klanten in onder andere:

Pin It on Pinterest

Maak je eigen moodboard

Pin de afbeeldingen op deze pagina die jij mooi vindt op je moodboard en deel dit moodboard met ons!