Specialismen van GesselGroen

Ontdek uw eigen tuinconcept

Als allround hoveniersbedrijf weten we maar al te goed dat elke tuin(eigenaar) of terrein(eigenaar) anders is door de verschillende tuinconcepten. Daarom doen we niet zomaar wat u vraagt, maar vooral wat u nodig heeft. We stellen de juiste vragen en komen tot inzichten die in het ontwerp en de uitvoering van groot belang zijn. De nieuwe of te renoveren tuin moet immers aangepast zijn op uw huidige situatie én de toekomst.

Het resultaat van onze aanpak heeft de afgelopen jaren geresulteerd in een grote diversiteit aan verschillende tuinconcepten en stijlen. Altijd wordt in het advies, het ontwerp en de aanleg gewerkt volgens de klantspecifieke wensen en behoeften die voor u én voor ons van groot belang zijn. Dit heeft geresulteerd in onder andere de volgende specialismen:

  bloemrijke levende tuin

  De Levende Tuin

  prairietuin voorbeeld

  Prairietuin

  Bostuin

  Bostuin

  Dak- en gevelbegroeiing

  Dak- en gevelbegroeiing

  bloemrijke levende tuin

  Groen erfgoed

  prairietuin voorbeeld

  Interieurbeplanting

  Bostuin

  Green Hide Away

  Dak- en gevelbegroeiing

  GroeneDagbesteding

  Uw tuinconcept

  Een tuin, met elke willekeurige stijl, kan elementen bevatten uit één of meerdere tuinconcepten van GesselGroen. Zo kan bijvoorbeeld dak- en gevelgroen worden geïntegreerd, is het mogelijk om een duurzame tuin te realiseren met de principes van De Levende Tuin en is er bijvoorbeeld ruimte voor onderhoudsarme borders met prairiebeplanting.

  GesselGroen helpt u graag uw échte wensen en behoeften om te zetten naar een realistisch en uitvoerbaar plan. We prikkelen u met de juiste vragen en laten u zelf uw eigen tuin ontdekken. We brengen deze bevindingen in kaart met een uniek en op maat gesneden 3D tuinontwerp. Neem vrijblijvend contact op en laat u aangenaam verrassen!

  Heeft u vragen over onze specialismen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.
  Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Een kleine greep uit onze projecten

  Warme tuin met uitzicht op natuurgebied – Arnhem

  Warme tuin met uitzicht op natuurgebied – Arnhem

  Luxe tuin met zwembad – Huissen

  Luxe tuin met zwembad – Huissen

  Knusse romantische stadstuin – Schiedam

  Knusse romantische stadstuin – Schiedam

  Groene leeftuin met strak lijnenspel – Ederveen

  Groene leeftuin met strak lijnenspel – Ederveen

  GesselGroen is ook Mobilane-specialist

  Al ruim tien jaar zijn wij dealer van Mobilane. Mobilane is een innovatieve toeleverancier in groenconcepten en heeft onder andere unieke concepten voor dak-/gevelbegroeiing en interieurbeplanting. Maar ook in groene afscheidingen is het bedrijf sterk.
  Kant & Klaar Haag, direct een groene afscheiding De Kant & Klaar Haag is een voorgekweekte haag die onmiddellijk op natuurlijke wijze privacy geeft. De Kant & Klaar Haag is verkrijgbaar in diverse soorten en formaten, zelfs in een 3 meter hoge variant! Ideaal bijvoorbeeld als alternatief voor een houten schutting, stenen erfafscheiding of om direct een object uit het zicht te onttrekken. Bovendien blijken Kant & Klaar hagen ‘hufterproof’ en wordt graffiti tegengegaan.
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Direct een natuurlijk groen resultaat
  • Diervriendelijk
  • Graffitiwerend
  NoiStop, geluidsreductie tot wel 50% Geluidsoverlast is een van de grootste bronnen van ergernis. Beperk onnodige irritatie door toepassing van NoiStop. De kant en klaar afscheiding heeft een geluidsabsorberende kern van steenwol. NoiStop reduceert de geluidsoverlast met gemiddeld 10 decibel, gemeten op 1,5 meter hoogte en 5 meter van het geluidsscherm van 1,8 meter hoog. Hoe hoger de schutting, hoe sterker het effect. In de praktijk komt de reductie neer op ongeveer 50% van de beleefde geluidsoverlast.
  • Sterke reductie van geluidsoverlast
  • Eenvoudig zelf toe te passen
  • Keuze uit diverse soorten en afmetingen
  • Verwachte levensduur: 20-25 jaar
  Greenwall, de erfafscheiding voor rust en privacy Heeft u ook het gevoel dat uw tuin niet meer van u zelf is? Dat privacy in uw eigen buitenkamer ver te zoeken is? Voorbijgangers kijken ongevraagd naar binnen, u hoort de buren praten op het aangrenzende terras en het voorbijrazende verkeer zorgt voor constante geluidhinder. Om van de bellende voetganger nog maar te zwijgen… De Greenwall®, de duurzame en geluidwerende erfafscheiding is dé oplossing voor deze problemen. Ervaar de rust door het geluidsreducerend effect van een Greenwall® en de directe privacy met onze kant-en-klaar geleverde elementen.