Tuinrenovatie: transformeer uw tuin met GesselGroen

Een tuin is meer dan alleen een stukje groen; het is een plek van ontspanning en rust. Een goed onderhouden en esthetisch aantrekkelijke tuin verhoogt niet alleen uw levenskwaliteit, maar verfraait ook uw leefomgeving. Is uw tuin toe aan vernieuwing of wilt u een frisse uitstraling? Overweeg dan een professionele tuinrenovatie door GesselGroen, uw expert in het transformeren van tuinen.

Van ontwerp tot realisatie: uw tuinrenovatie in deskundige handen

Bij GesselGroen begint elke tuinrenovatie met een persoonlijk gesprek. We luisteren naar uw wensen en behoeften en evalueren de huidige staat van uw tuin. Op basis hiervan ontwikkelen we een uniek tuinontwerp dat niet alleen aansluit bij uw visie, maar ook harmonieert met de omgevingsfactoren. Of het nu gaat om de selectie van de juiste beplanting, de indeling van de tuin, of de keuze van duurzame materialen, wij zorgen voor een doordachte aanpak in elke fase van uw tuinrenovatie.

Achtertuin ontwerp
vijver in de tuin

Een team van specialisten voor uw tuinrenovatie

Tijdens de uitvoeringsfase van de tuinrenovatie werkt GesselGroen met een team van gespecialiseerde professionals. Of het nu gaat om bestrating, het plaatsen van schuttingen, of het aanleggen van vijvers, onze specialisten zorgen voor een naadloze en kwalitatieve uitvoering. Dit garandeert een tuinrenovatie die niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook duurzaam en toekomstbestendig is.

Tuinaanleg
Tuin laten aanleggen

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Duurzaamheid staat centraal in onze aanpak van tuinrenovatie. We kiezen voor materialen die zowel milieuvriendelijk als onderhoudsarm zijn, zodat u langdurig kunt genieten van uw vernieuwde tuin zonder zorgen over intensief onderhoud.

Communicatie: uw wensen, onze prioriteit

Bij GesselGroen is heldere communicatie essentieel. Gedurende het hele proces van tuinrenovatie houden we u op de hoogte van de voortgang en stemmen we regelmatig af om te verzekeren dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Neem de stap naar uw droomtuin met GesselGroen

Bent u klaar voor een tuinrenovatie die uw buitenruimte transformeert? Neem contact op met GesselGroen voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het ontwerpen en realiseren van de tuin van uw dromen.

Wat klanten van ons vinden

9.1

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Hoogste kwaliteit

Wij hebben Gesselgroen voor de 2e maal gevraagd onze tuin te ontwerpen en aan te leggen. Zij hebben dit ook voor ons vorige huis gedaan. Wij hebben voor volledige ontzorging en hun dienstverlening gekozen. Het mag duidelijk zijn dat zij inderdaad altijd streven naar de hoogste kwaliteit.
- Pijnacker
Wat kost het om een tuin te renoveren?

De kosten voor het renoveren van een tuin lopen sterk uiteen. Dit is afhankelijk van de grote van de tuin maar het ligt vooral aan gewenste werkzaamheden. Een tuinrenovatie kan zijn het herstellen van een verzakt terras of het plaatsen van een nieuwe schutting tot het renoveren van de hele tuin.

Hoe knap ik mijn tuin op?

Je tuin opknappen kan op veel manieren, het aanpassen en vervangen van beplanting kan al zorgen voor een compleet ander beeld. Het vervangen van het oude gazon vol mos en onkruiden voor een nieuw gazon zorgt ook voor een frisse uitstraling van de tuin. Andere mogelijkheden zijn het vervangen van de bestaande bestrating voor nieuwe tegels of waaltjes. Ook het schilderen van de schutting, overkapping en pergola kan een ander beeld opleveren.  

Welke volgorde tuin aanleggen?

Het aanleggen van de tuin begint altijd met het leeghalen van de tuin. Daarna komt een belangrijk onderdeel bij de tuinaanleg: het grondwerk, de funderingen en de kabels en leidingen. Nadat fundering is aangebracht kunnen de verhardingen en bouwkundige elementen gerealiseerd worden, gevolgd door de verlichting. Als laatste fase worden de beplantingen en graszoden gelegd.   

Hoe lang duurt Tuinrenovatie?

Het renoveren van een tuin kan in een dag tot enkele weken. De duur van de renovatie is afhankelijk van de nodige werkzaamheden.

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een kleine greep uit onze projecten

Groene leeftuin met strak lijnenspel – Ederveen

Groene leeftuin met strak lijnenspel – Ederveen

Luxe tuin met zwembad – Huissen

Luxe tuin met zwembad – Huissen

Exclusieve tuin met zwembad en poolhouse – Arnhem

Exclusieve tuin met zwembad en poolhouse – Arnhem

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis