Tuinrenovatie geniet opnieuw van uw tuin

Een tuin is een plek waar u kunt ontspannen en tot rust komt. Het is daarom belangrijk dat uw tuin er mooi en verzorgd uitziet. Wanneer uw tuin verouderd is of u bent toe aan iets nieuws, is een tuinrenovatie een goede optie. GesselGroen is gespecialiseerd in tuinrenovatie en kan u helpen bij het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin.

Voor een perfect ontworpen en aangelegde tuin

Bij Gesselgroen beginnen we altijd met een gesprek om uw wensen en eisen te bespreken. Hierbij kijken we ook naar de huidige staat van uw tuin. Wanneer we dit in kaart hebben gebracht, maken we een ontwerp voor uw nieuwe tuin. We houden hierbij rekening met uw wensen, maar ook met de omgeving en de mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken naar de beste beplanting voor uw tuin, maar ook naar de juiste indeling van uw tuin en de beste materialen om te gebruiken.

Wanneer het ontwerp is gemaakt, gaan we aan de slag met de tuinrenovatie. Hierbij zorgen we ervoor dat alle werkzaamheden op elkaar zijn afgestemd en dat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd. We werken met een team van professionals die elk hun eigen specialisatie hebben, zoals het aanleggen van bestrating, het plaatsen van schuttingen of het aanleggen van vijvers. Door deze specialisten in te zetten, bent u verzekerd van een perfect resultaat!

Tuin laten renoveren
Tuinrenovatie
Opnieuw genieten van de tuin

Duurzaam is de toekomst

Bij Gesselgroen vinden we het belangrijk om duurzaam te werken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld duurzame materialen en proberen we de tuin zo in te richten dat deze gemakkelijk te onderhouden is. Hierdoor kunt u nog jarenlang genieten van uw nieuwe tuin.

Communicatie staat op een!

Tot slot vinden we bij Gesselgroen communicatie erg belangrijk. We houden u tijdens de tuinrenovatie op de hoogte van de voortgang en zullen regelmatig met u overleggen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat helemaal naar uw wens is.

Kortom, bent u toe aan een nieuwe tuin of wil u uw huidige tuin laten renoveren? Dan bent u bij Gesselgroen aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin.

GesselGroen voor particulieren

GesselGroen voor zorginstellingen

GesselGroen voor bedrijf & recreatie

Wat klanten van ons vinden

9.1

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Hoogste kwaliteit

Wij hebben Gesselgroen voor de 2e maal gevraagd onze tuin te ontwerpen en aan te leggen. Zij hebben dit ook voor ons vorige huis gedaan. Wij hebben voor volledige ontzorging en hun dienstverlening gekozen. Het mag duidelijk zijn dat zij inderdaad altijd streven naar de hoogste kwaliteit.
- Pijnacker

Top kwaliteit en afspraak is afspraak!

Onze ervaring met Gessel Groen is heel positief. De jongens die onze tuin hebben aangelegd waren kundig, vriendelijk en kwamen altijd hun afspraken na. Nu een jaar later zijn we nog steeds heel blij met onze nieuwe tuin. Nogmaals hartelijk dank!
- Huis ter Heide

Ik ken geen ander bedrijf dat zo goed de gemaakte afspraken nakomt

Omdat wij een nieuwbouwhuis hebben, hebben wij met veel verschillende partijen samengewerkt. Geen van de partijen is zo consistent geweest in afspraken als GesselGroen. Het team was altijd op tijd en samenwerking was heel prettig. Ik heb deze complimenten ook al eerder doorgegeven aan Gerard en Marien. Wij kunnen niet anders dan dit bedrijf 5 sterren geven.
- Buren

Laagdrempelig, korte lijnen en goede communicatie

Was leuk om te zien hoe Gerard met andere inzichten kwam in het tuinontwerp. We hadden goed persoonlijk contact met o.a. Marien en de mannen die de tuin hebben aangelegd. We hebben de samenwerking met GesselGroen als prettig ervaren. Inmiddels hebben wij hen al bij andere mensen aanbevolen!
- Zeist

Professioneel en correct

Er worden nog wel wat (schilder)werkzaamheden afgerond, maar dat is afhankelijk van het weer. Naar ons idee duurde de uitwerking wat lang en had het wat vlotter gekund. Toch zijn wij zeker tevreden over GesselGroen.
- Amerongen

Onze wens is direct vertaald

Wij wisten heel goed wat wij wilden en dit is door GesselGroen simpel en goed vertaald. Er werd geluisterd naar wat wij belangrijk vonden zowel in het materiaal wat wij in onze tuin wilde als in het ontwerp. De Communicatie was open en duidelijk. De opdracht was, een ecologisch en waterbesparende tuin. Er was even een probleem met de poort en deze was heel snel opgelost. Wij bevelen GesselGroen zeker aan!
- Huissen
Wat kost het om een tuin te renoveren?

De kosten voor het renoveren van een tuin lopen sterk uiteen. Dit is afhankelijk van de grote van de tuin maar het ligt vooral aan gewenste werkzaamheden. Een tuinrenovatie kan zijn het herstellen van een verzakt terras of het plaatsen van een nieuwe schutting tot het renoveren van de hele tuin.

Hoe knap ik mijn tuin op?

Je tuin opknappen kan op veel manieren, het aanpassen en vervangen van beplanting kan al zorgen voor een compleet ander beeld. Het vervangen van het oude gazon vol mos en onkruiden voor een nieuw gazon zorgt ook voor een frisse uitstraling van de tuin. Andere mogelijkheden zijn het vervangen van de bestaande bestrating voor nieuwe tegels of waaltjes. Ook het schilderen van de schutting, overkapping en pergola kan een ander beeld opleveren.  

Welke volgorde tuin aanleggen?

Het aanleggen van de tuin begint altijd met het leeghalen van de tuin. Daarna komt een belangrijk onderdeel bij de tuinaanleg: het grondwerk, de funderingen en de kabels en leidingen. Nadat fundering is aangebracht kunnen de verhardingen en bouwkundige elementen gerealiseerd worden, gevolgd door de verlichting. Als laatste fase worden de beplantingen en graszoden gelegd.   

Hoe lang duurt Tuinrenovatie?

Het renoveren van een tuin kan in een dag tot enkele weken. De duur van de renovatie is afhankelijk van de nodige werkzaamheden.

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een kleine greep uit onze projecten

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Luxe tuin met zwembad – Huissen

Luxe tuin met zwembad – Huissen

Kindvriendelijke bostuin – Zeist

Kindvriendelijke bostuin – Zeist

Compacte stadstuin – Meteren

Compacte stadstuin – Meteren