Tuinaanleg voor elke tuin, de expert van moderne tot klassieke tuinen

Bij GesselGroen weten we dat uw tuin meer is dan alleen maar een verzameling planten en bloemen. Het is een uitbreiding van uw huis, een plek waar u kunt ontspannen, spelen en genieten van de natuur. Daarom bieden we u onze uitgebreide diensten op het gebied van tuinaanleg. Onze ervaren en gepassioneerde tuinexperts hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen van allerlei groottes en stijlen. Of u nu een moderne of een klassieke tuin wil, wij bieden advies en ondersteuning bij het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin!

Ons team staat voor u klaar

Bij onze tuinaanleg werken we samen met u om uw visie en wensen om te zetten in een prachtige tuin die perfect past bij uw levensstijl. Ons team van specialisten neemt de tijd om uw wensen te begrijpen en uw stijl en persoonlijkheid te leren kennen, zodat we een unieke tuin kunnen creëren die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Aanleg moderne tuin
Tuinaanleg door GesselGroen

Laat ons uw droomtuin realiseren!

Tuinaanleg kan uit veel verschillende stappen bestaan, zoals de planningsfase, grondwerken, beplanting, hardscaping en irrigatie. De tuinaanleg begint met het maken van een plan dat rekening houdt met de grootte, vorm, bodemgesteldheid, belichting en gewenste stijl van de tuin. Daarna volgt het verwijderen van onkruid en gras, het egaliseren van de grond en het graven van gaten voor beplanting. Vervolgens wordt er beplanting aangebracht, hardscaping gedaan en wordt er tot slot een irrigatiesysteem geïnstalleerd. GesselGroen neemt tijd voor details om van uw tuin, uw nieuwe droomtuin te maken!

Bij GesselGroen werken we alleen met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om uw tuin duurzaam en mooi te maken. We bieden ook verschillende opties voor verlichting, bestrating, planten en andere accessoires om uw tuin af te maken.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tuinaanlegdiensten en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het creëren van uw droomtuin. Bij GesselGroen streven we naar perfectie, dus laat ons u helpen uw droomtuin tot leven te brengen!

Hoeveel kost het gemiddeld om een tuin aan te leggen?

Wat een tuin aanleggen gemiddeld kost is geheel afhankelijk van wensen, behoeften, ontwerp- en materiaalkeuze.  De gemiddelde investering bedraagt 100 – 500 euro per m2. Om de haalbaarheid te toetsen zal dit onderwerp tijdens het intake gesprek ter sprake komen.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

De beste tijd om een tuin aan te leggen is in het najaar en de winter, hierdoor kan je in het voorjaar en de zomer gelijk van de tuin genieten.

Wat kost een gemiddelde Tuinverbouwing?

Wat een gemiddelde tuinverbouwing kost is geheel afhankelijk van wensen, behoeften, ontwerp- en materiaalkeuze. De gemiddelde investering bedraagt 100 – 500 euro per m2. Om de haalbaarheid te toetsen zal dit onderwerp tijdens het intake gesprek ter sprake komen.

Hoe goedkoop tuin aanleggen?

U kunt uw tuin goedkoop aanleggen door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren, door bijvoorbeeld zelf de tuin leeg te halen. Hergebruik van materialen en elementen zorgt ook voor minder aanschafkosten. Bespaar nooit op het tuinontwerp, het grondwerk en de fundering, hierop besparen zal op langere termijn zorgen voor meer kosten.  

GesselGroen voor particulieren

GesselGroen voor zorginstellingen

GesselGroen voor bedrijf & recreatie

Wat klanten van ons vinden

9.1

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Hoogste kwaliteit

Wij hebben Gesselgroen voor de 2e maal gevraagd onze tuin te ontwerpen en aan te leggen. Zij hebben dit ook voor ons vorige huis gedaan. Wij hebben voor volledige ontzorging en hun dienstverlening gekozen. Het mag duidelijk zijn dat zij inderdaad altijd streven naar de hoogste kwaliteit.
- Pijnacker

Top kwaliteit en afspraak is afspraak!

Onze ervaring met Gessel Groen is heel positief. De jongens die onze tuin hebben aangelegd waren kundig, vriendelijk en kwamen altijd hun afspraken na. Nu een jaar later zijn we nog steeds heel blij met onze nieuwe tuin. Nogmaals hartelijk dank!
- Huis ter Heide

Ik ken geen ander bedrijf dat zo goed de gemaakte afspraken nakomt

Omdat wij een nieuwbouwhuis hebben, hebben wij met veel verschillende partijen samengewerkt. Geen van de partijen is zo consistent geweest in afspraken als GesselGroen. Het team was altijd op tijd en samenwerking was heel prettig. Ik heb deze complimenten ook al eerder doorgegeven aan Gerard en Marien. Wij kunnen niet anders dan dit bedrijf 5 sterren geven.
- Buren

Laagdrempelig, korte lijnen en goede communicatie

Was leuk om te zien hoe Gerard met andere inzichten kwam in het tuinontwerp. We hadden goed persoonlijk contact met o.a. Marien en de mannen die de tuin hebben aangelegd. We hebben de samenwerking met GesselGroen als prettig ervaren. Inmiddels hebben wij hen al bij andere mensen aanbevolen!
- Zeist

Professioneel en correct

Er worden nog wel wat (schilder)werkzaamheden afgerond, maar dat is afhankelijk van het weer. Naar ons idee duurde de uitwerking wat lang en had het wat vlotter gekund. Toch zijn wij zeker tevreden over GesselGroen.
- Amerongen

Onze wens is direct vertaald

Wij wisten heel goed wat wij wilden en dit is door GesselGroen simpel en goed vertaald. Er werd geluisterd naar wat wij belangrijk vonden zowel in het materiaal wat wij in onze tuin wilde als in het ontwerp. De Communicatie was open en duidelijk. De opdracht was, een ecologisch en waterbesparende tuin. Er was even een probleem met de poort en deze was heel snel opgelost. Wij bevelen GesselGroen zeker aan!
- Huissen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.
Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een kleine greep uit onze projecten

Strakke designtuin met moderne overkapping – Kerk-Avezaath

Strakke designtuin met moderne overkapping – Kerk-Avezaath

Kleine stadstuin met overkapping – Ochten

Kleine stadstuin met overkapping – Ochten

Moderne designtuin bij nieuwbouwwoning – Kesteren

Moderne designtuin bij nieuwbouwwoning – Kesteren

Ruime tuin in het buitengebied – Benschop

Ruime tuin in het buitengebied – Benschop