Tuinaanleg: laat uw droomtuin werkelijkheid worden

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van tuinen. Wij hebben jarenlange ervaring en realiseren met veel passie en vakmanschap de mooiste tuinen. De realisatie van uw droomtuin is vaak een hele investering. Wij begrijpen dat en gaan hier dan ook zorgvuldig en professioneel mee om.

Aanleg moderne tuin
Moderne tuin voorbeeld

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Uw droomtuin begint bij een doordacht tuinontwerp. Mocht u al een tuinontwerp of tuinschets hebben, dan kunnen wij op basis van dat ontwerp een vrijblijvende offerte maken. Deze offerte bespreken wij graag persoonlijk met u. Mocht u ons het vertrouwen en de opdracht gunnen dan laten wij uw droomtuin werkelijkheid worden. 

Mocht u nog geen ontwerp hebben, geen probleem! Onze creatieve en gedreven ontwerpers met passie voor natuur en oog voor detail, maken graag voor u een prachtig ontwerp op maat. Geheel afgestemd op uw wensen, de omgeving en de woning. Klik hier voor meer informatie!

Ons gespecialiseerde team staat voor uw klaar

Ons deskundige team van tuin- en landschapsontwerpers, werkvoorbereiders en hoveniers werken nauw met elkaar en u samen, om de beste kwaliteit en het gewenste beeld te realiseren. Wij hebben alle disciplines in huis, hierdoor kunnen wij de uitvoer van begin tot eind op ons nemen.

De aanleg van uw droomtuin begint altijd bij een goede werkvoorbereiding. Onze werkvoorbereiders denken en werken het ontwerp helemaal technisch uit. Hierdoor komen we tijdens de uitvoering niet voor verassingen te staan. De samenwerking met onze eigen tuin- en landschapsontwerper is hierbij een groot voordeel, samen wordt er gewerkt aan een goede balans tussen uitstraling en uitvoerbaarheid. Mochten er tijdens de uitvoering toch bepaalde knelpunten ontstaan, dan denken wij in oplossingen met u mee.

De projectleider houdt de planning en de kwaliteit tijdens de uitvoering goed in de gaten en stuurt bij waar nodig. De projectleider is daarnaast ook uw vaste aanspreekpunt en communiceert tijdig en duidelijk met u.

GesselGroen in actie
Tuin laten aanleggen
Tuinaanleg
Tuinaanleg

Kwaliteit en duurzaamheid in de tuinaanleg

Bij GesselGroen passen wij kwalitatieve en hoogwaardige materialen toe die wij samen met u selecteren. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en innovaties, zodat wij het beste uit uw tuin kunnen halen. Onze tuinen worden degelijk aangelegd met een goede fundering en kwalitatieve materialen.

Contacteer GesselGroen voor uw tuinproject

Heeft u meer vragen over onze diensten in tuinontwerp en -aanleg? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomtuin. Bij GesselGroen is uw tuinproject in deskundige handen.

Hoeveel kost het gemiddeld om een tuin aan te leggen?

Wat een tuin aanleggen gemiddeld kost is geheel afhankelijk van wensen, behoeften, ontwerp- en materiaalkeuze.  De gemiddelde investering bedraagt 100 – 500 euro per m2. Om de haalbaarheid te toetsen zal dit onderwerp tijdens het intake gesprek ter sprake komen.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

De beste tijd om een tuin aan te leggen is in het najaar en de winter, hierdoor kan je in het voorjaar en de zomer gelijk van de tuin genieten.

Wat kost een gemiddelde Tuinverbouwing?

Wat een gemiddelde tuinverbouwing kost is geheel afhankelijk van wensen, behoeften, ontwerp- en materiaalkeuze. De gemiddelde investering bedraagt 100 – 500 euro per m2. Om de haalbaarheid te toetsen zal dit onderwerp tijdens het intake gesprek ter sprake komen.

Hoe goedkoop tuin aanleggen?

U kunt uw tuin goedkoop aanleggen door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren, door bijvoorbeeld zelf de tuin leeg te halen. Hergebruik van materialen en elementen zorgt ook voor minder aanschafkosten. Bespaar nooit op het tuinontwerp, het grondwerk en de fundering, hierop besparen zal op langere termijn zorgen voor meer kosten.  

GesselGroen voor particulieren

GesselGroen voor zorginstellingen

GesselGroen voor bedrijf & recreatie

Wat klanten van ons vinden

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.
Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een kleine greep uit onze projecten

Eigentijdse tuin met mediterraans gevoel – Pijnacker

Eigentijdse tuin met mediterraans gevoel – Pijnacker

Bloemrijke levende tuin – Driebergen

Bloemrijke levende tuin – Driebergen

Rijk beplante natuurtuin bij vrijstaande woning – Ede

Rijk beplante natuurtuin bij vrijstaande woning – Ede

Landelijke tuin met zwembad – Benschop

Landelijke tuin met zwembad – Benschop