Tuinontwerp laten maken voor uw droomtuin

In een tuinontwerp van GesselGroen staan uw wensen en levensstijl centraal. We creëren exclusieve tuinen die aansluiten bij de architectuur van de woning, de kavel en de natuur. Een plek waar u zich volledig in thuis voelt. Onze creatieve en gedreven ontwerpers met passie voor natuur en oog voor detail werken aan fantastische projecten waar onze opdrachtgevers dagelijks van genieten. Voor ons geen uitdaging te groot en geen tuin te klein, wij ontwerpen de meest uiteenlopende tuinen. Van kleine stadstuinen tot high-end villatuinen en van daktuinen tot landschappelijke tuinen.

tuinontwerp
bostuin

Uniek tuinontwerp op maat voor unieke opdrachtgevers

De tuin is een verlengstuk van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom nemen we bij het ontwerpproces de tijd om uw wensen en ideeën te begrijpen en uw persoonlijkheid te leren kennen, zodat we een unieke tuin kunnen creëren die perfect bij u past. Wij ontwerpen met veel passie hoogwaardige en groene buitenruimtes, wij zijn pas tevreden als het totaalplaatje volledig klopt en het uw verwachtingen doet overtreffen. Bij GesselGroen geloven we dat het bij een goed tuinontwerp niet alleen gaat om de esthetiek, maar ook om de functionaliteit. Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans.

Luxe tuinontwerp
Dakterras

Een duurzaam 3D tuinontwerp gericht op de toekomst

Onze tuinontwerpen presenteren we in 2d en 3d. Hierdoor heeft u direct een heel duidelijk beeld van uw toekomstige tuin en komt u niet voor vervelende verassingen te staan tijdens de realisatiefase. Want een beeld zegt meer dan duizend woorden. Onze ontwerpen zijn toekomstbestendig. We nemen niet alleen uw huidige behoeftes mee in het ontwerp, maar denken ook na over hoe u de tuin mogelijk later kan gaan gebruiken. Dit voorkomt in de toekomst grote aanpassingen in uw tuin. Daarnaast houden we ook rekening met de zomers die steeds warmer worden en de extreme weersomstandigheden waar we mee te maken hebben. Nadat we de inrichting van de tuin hebben vastgelegd, selecteren we samen met u kwalitatieve en hoogwaardige materialen en producten met een lange levensduur. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en innovaties, zodat we het beste uit uw tuin kunnen halen.

Duurzame tuin
Achtertuin laten ontwerpen

Alles-in-één: tuinontwerp en realisatie

Bij GesselGroen kunnen we ook de realisatie van uw unieke tuin op ons nemen. Onze ervaren en vakkundige hoveniers met oog voor detail verzorgen graag de uitvoering voor u. Onze ontwerpers, werkvoorbereiders en projectleiders hebben korte lijnen met elkaar, waardoor het ontwerp zorgvuldig wordt vertaald naar de werkelijkheid. Bij GesselGroen hebben we alle disciplines in huis om uw droomtuin te realiseren. Wanneer uw droomtuin is gerealiseerd kunnen we u ook ondersteunen met het onderhouden van uw tuin, zodat u enkel en alleen hoeft te genieten van uw (nieuwe) tuin.

moderne tuin met kachel
waterornament in moderne tuin

Uw tuinproject, onze zorg voor kwaliteit en vakmanschap

We werken nauw met u samen gedurende het hele proces, van de intake tot de uiteindelijke realisatie van uw droomtuin. We nemen de tijd om uw feedback te verwerken en het tuinontwerp op uw wensen aan te passen, zodat u tevreden bent met het eindresultaat. Wij zullen de verschillende stappen in het gehele proces en de planning duidelijk met u communiceren.

Bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud staat kwaliteit voorop. Wij hanteren de volgende garanties:
De perfecte oplossing
3D ontwerp op maat
Kwaliteit en vakwerk
Flexibele productgarantie
Sterk door partnerships
Zekerheid en service

Wat klanten van ons vinden

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Tuinontwerp inspiratie

Bij GesselGroen specialiseren we ons in het ontwerpen van tuinen in een diversiteit aan stijlen, afgestemd op de unieke wensen van elke klant. Of het nu gaat om de strakke en minimalistische uitstraling van een moderne tuin, de rustieke en natuurlijke sfeer van een landelijke tuin, of de wilde en ecologische charme van een natuurlijke tuin, ons team heeft de expertise om uw droomtuin te realiseren. Voor degenen in stedelijke omgevingen bieden we creatieve stadstuin ontwerpen die optimaal gebruik maken van beperkte ruimtes. Onze voortuinontwerpen focussen op het creëren van een uitnodigende entree, terwijl onze eigentijdse tuinen een perfecte mix zijn van verschillende stijlen, aangepast aan persoonlijke voorkeuren en de nieuwste trends. Elk ontwerp van GesselGroen is een toonbeeld van vakmanschap, afgestemd op de individuele stijl en behoeften van onze klanten.

Stadstuin

Landelijke tuin

Moderne tuin

Eigentijdse tuin

Natuurlijke tuin

Voortuin

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoeveel kost ontwerp tuin?

Een creatief tuinontwerp inclusief 3D visualisaties, beplantingsplan en lichtplan begint al bij 750 euro incl. BTW.

Waar moet je op letten bij tuinontwerp?

Bij het maken van een tuinontwerp is het belangrijk om rekening te houden met de wensen en de behoeften van de gebruiker, dit staat bij ons in elk ontwerp voorop. Een goed tuinontwerp heeft een goed verhouding tussen ‘’groen en grijs’’ en tussen ‘’functionaliteit en esthetisch’’.  Ook de ligging van de tuin ten opzichte van de zon is belangrijk om rekening mee te houden.

Hoe deel je je tuin in?

Bij het indelen van je tuin is het belangrijk om eerst helder te hebben welke functies de tuin moet hebben, denk aan een terras, schuur, overkapping, trampoline, een schommel etc. Daarna ga je deze functies wegzetten in een vlekkenplan. Welke functies moeten op welke plek in de tuin komen, houd hierbij rekening met bestaande elementen, de zon en een praktische indeling. Daarna maak je aan de hand van het vlekkenplan een schets door de verschillende functies aan elkaar te verbinden met een stijl en vormgeving die je aanspreekt.

Een kleine greep uit onze projecten

Warme tuin met uitzicht op natuurgebied – Arnhem

Warme tuin met uitzicht op natuurgebied – Arnhem

Luxe tuin met zwembad – Huissen

Luxe tuin met zwembad – Huissen

Eigentijdse tuin met vakantiesfeertje – Arnhem

Eigentijdse tuin met vakantiesfeertje – Arnhem

 Groene oase met jacuzzi en tuinkamer – Hellevoetsluis

 Groene oase met jacuzzi en tuinkamer – Hellevoetsluis

Wij ontwerpen tuinen voor klanten in onder andere: