Tuinontwerp laten maken voor uw droomtuin

Bij GesselGroen weten we dat uw tuin een verlengstuk van uw persoonlijkheid en levensstijl is. Daarom nemen we bij het tuinontwerp de tijd om uw wensen te begrijpen en uw persoonlijkheid te leren kennen, zodat we een unieke tuin kunnen creëren die perfect bij u past.

Tuinontwerp op maat

Bij het ontwerpen van uw tuin beginnen we met een gedetailleerde analyse van de locatie en de omgeving, inclusief de grootte en vorm van de tuin, de bodemgesteldheid, de belichting en de beschikbare ruimte. Vervolgens stellen we een conceptplan op dat rekening houdt met uw persoonlijke stijl en voorkeuren, evenals de praktische aspecten van de tuin, zoals de gewenste functies en de onderhoudsbehoeften.

Tuinontwerp laten maken
Uniek 3D tuinontwerp

3D Tuinontwerp

In een gesprek prikkelen we u met de juiste vragen en laten we u nadenken over wat bij u past. Na dit gesprek brengen we onze bevindingen in kaart met een uniek, op maat gemaakt 3D tuinontwerp. Zo krijgt u een zo realistisch mogelijk beeld van uw toekomstige droomtuin. Bekijk de tuin in het 3D tuinontwerp vanuit elke gewenste richting. Hierin zijn ook specifieke ontwerpdetails te bekijken, zoals de sfeer van de beplanting, het lichtplan, waar zon en schaduw valt, etc. Niets wordt aan de verbeelding overgelaten.

Transformeer uw tuin met GesselGroen!

GesselGroen biedt deskundig beplantingsadvies en op maat gemaakte beplantingsplannen die uw tuin transformeren met interessante plantcombinaties die de gewenste sfeer oproepen. Bij het selecteren van planten wordt rekening gehouden met de omstandigheden van uw tuin, zoals de blootstelling aan zonlicht, de bodemsamenstelling en andere factoren, om ervoor te zorgen dat elke plant op de juiste plek wordt geplaatst. Daarnaast zorgt GesselGroen voor een verlichtingsplan dat zowel functionele verlichting als sfeerverlichting bevat om de meest beeldbepalende elementen in uw tuin uit te lichten en optimaal te kunnen genieten van uw prachtige nieuwe buitenruimte.

We zorgen ervoor dat het ontwerp van uw tuin perfect in balans is, zodat het naadloos past in de omgeving en tegelijkertijd uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. We gebruiken hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om uw tuin duurzaam en mooi te maken. Bij GesselGroen geloven we dat een goed tuinontwerp niet alleen gaat om de esthetiek, maar ook om de functionaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat uw tuin zowel mooi als praktisch is, met aandacht voor aspecten zoals toegankelijkheid, opslagruimte en afwatering.

Samen staan we sterker

We werken nauw met u samen gedurende het hele proces, van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie van uw droomtuin. We nemen de tijd om uw feedback te verwerken en het tuinontwerp op uw wensen aan te passen, zodat u volledig tevreden bent met het eindresultaat. We bieden ook regelmatig onderhoud en tuinverzorging om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd op zijn best uitziet.

Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke tuin of een weelderige, groene oase, bij GesselGroen staan we voor u klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons uw tuinontwerp realiseren.

Hoeveel kost ontwerp tuin?

Een creatief tuinontwerp inclusief 3D visualisaties, beplantingsplan en lichtplan begint al bij 750 euro incl. BTW.

Waar moet je op letten bij tuinontwerp?

Bij het maken van een tuinontwerp is het belangrijk om rekening te houden met de wensen en de behoeften van de gebruiker, dit staat bij ons in elk ontwerp voorop. Een goed tuinontwerp heeft een goed verhouding tussen ‘’groen en grijs’’ en tussen ‘’functionaliteit en esthetisch’’.  Ook de ligging van de tuin ten opzichte van de zon is belangrijk om rekening mee te houden.

Hoe deel je je tuin in?

Bij het indelen van je tuin is het belangrijk om eerst helder te hebben welke functies de tuin moet hebben, denk aan een terras, schuur, overkapping, trampoline, een schommel etc. Daarna ga je deze functies wegzetten in een vlekkenplan. Welke functies moeten op welke plek in de tuin komen, houd hierbij rekening met bestaande elementen, de zon en een praktische indeling. Daarna maak je aan de hand van het vlekkenplan een schets door de verschillende functies aan elkaar te verbinden met een stijl en vormgeving die je aanspreekt.

Onze tuinontwerpers zitten voor u klaar

Heleen Felten

Heleen Felten

“Ik ben dankbaar dat ik inmiddels alweer 6 jaar bij Gesselgroen mijn creatieve brein mag inzetten als ontwerpster. Voor mij is een tuin je eigen groen oase. Een karaktervolle buitenruimte die het ene moment vol leven is, maar waar je op het andere moment volledig tot rust kan komen. Elke tuin en elke gebruiker is anders en het maken van een uniek en verassend ontwerp vind ik een heerlijke uitdaging. Door de korte lijntjes binnen ons bedrijf tussen ontwerp, werkvoorbereiding en uitvoering zorgen we samen dat de mooie ontwerpplaatjes voor uw droomtuin ook echt realiteit wordt.”

Marnix Lubbers

“Het geeft mij veel energie om samen met de opdrachtgever een fijne groene leefruimte te ontwerpen, die aansluit bij de wensen en die de verwachtingen doen overtreffen. Ik ben creatief, kritisch, meedenkend en ik streef altijd naar de hoogste kwaliteit en een resultaat dat volledig klopt. Een tuinontwerp van mijn hand sluit aan bij de architectuur van de woning en het landschap, er is een goede balans tussen functionaliteit en uitstraling.”

Marnix Lubbers

GesselGroen voor particulieren

GesselGroen voor zorginstellingen

GesselGroen voor bedrijf & recreatie

Wat klanten van ons vinden

9.1

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Hoogste kwaliteit

Wij hebben Gesselgroen voor de 2e maal gevraagd onze tuin te ontwerpen en aan te leggen. Zij hebben dit ook voor ons vorige huis gedaan. Wij hebben voor volledige ontzorging en hun dienstverlening gekozen. Het mag duidelijk zijn dat zij inderdaad altijd streven naar de hoogste kwaliteit.
- Pijnacker

Top kwaliteit en afspraak is afspraak!

Onze ervaring met Gessel Groen is heel positief. De jongens die onze tuin hebben aangelegd waren kundig, vriendelijk en kwamen altijd hun afspraken na. Nu een jaar later zijn we nog steeds heel blij met onze nieuwe tuin. Nogmaals hartelijk dank!
- Huis ter Heide

Ik ken geen ander bedrijf dat zo goed de gemaakte afspraken nakomt

Omdat wij een nieuwbouwhuis hebben, hebben wij met veel verschillende partijen samengewerkt. Geen van de partijen is zo consistent geweest in afspraken als GesselGroen. Het team was altijd op tijd en samenwerking was heel prettig. Ik heb deze complimenten ook al eerder doorgegeven aan Gerard en Marien. Wij kunnen niet anders dan dit bedrijf 5 sterren geven.
- Buren

Laagdrempelig, korte lijnen en goede communicatie

Was leuk om te zien hoe Gerard met andere inzichten kwam in het tuinontwerp. We hadden goed persoonlijk contact met o.a. Marien en de mannen die de tuin hebben aangelegd. We hebben de samenwerking met GesselGroen als prettig ervaren. Inmiddels hebben wij hen al bij andere mensen aanbevolen!
- Zeist

Professioneel en correct

Er worden nog wel wat (schilder)werkzaamheden afgerond, maar dat is afhankelijk van het weer. Naar ons idee duurde de uitwerking wat lang en had het wat vlotter gekund. Toch zijn wij zeker tevreden over GesselGroen.
- Amerongen

Onze wens is direct vertaald

Wij wisten heel goed wat wij wilden en dit is door GesselGroen simpel en goed vertaald. Er werd geluisterd naar wat wij belangrijk vonden zowel in het materiaal wat wij in onze tuin wilde als in het ontwerp. De Communicatie was open en duidelijk. De opdracht was, een ecologisch en waterbesparende tuin. Er was even een probleem met de poort en deze was heel snel opgelost. Wij bevelen GesselGroen zeker aan!
- Huissen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een kleine greep uit onze projecten

Landschappelijke tuin bij moderne woning – Gendt

Landschappelijke tuin bij moderne woning – Gendt

 Groene oase met jacuzzi en tuinkamer – Hellevoetsluis

 Groene oase met jacuzzi en tuinkamer – Hellevoetsluis

Compacte stadstuin – Meteren

Compacte stadstuin – Meteren

Exclusieve tuin met zwembad en poolhouse – Arnhem

Exclusieve tuin met zwembad en poolhouse – Arnhem

Wij ontwerpen tuinen voor klanten in onder andere: