Green Hide Away

GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar vooral wat u nodig heeft…

Introductie
Onze missie is om de natuur haar plaats terug te geven in een leefomgeving die volledig in harmonie is met de mens. Waar rust en ruimte het decor vormen van een heerlijke vakantie, een regelmatige escape uit het dagelijks leven of een definitieve woonbestemming te midden van flora, fauna en ontspanning. Green Hide Away ontwerpt prachtige concepten voor natuurontwikkeling en natuurlijk wonen. Het resultaat? Een groene ‘Hide away’, ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Wonen, ontspannen en recreëren in vrijheid.

Onze Visie
Green Hide Away beschouwt de natuur als basis voor leven en wonen. Onze doelstelling is om in eenheid met de natuur een leefomgeving te creëren waarin de natuur het schetsdoek is en waar de mens te gast en thuis is. Eén samensmeltend geheel. In de hectische wereld van vandaag waarin stedelijke gebieden zich uitstrekken en de natuur zich terugtrekt, voelden wij de roeping om een ‘green hide away’ te scheppen voor hen die op zoek zijn naar rust en ruimte om zichzelf weer te ontdekken. Families ontsnappen aan de drukte van alledag. Een zakenman komt tot zichzelf en vindt zijn essentie door de zonsopgang die haar scala van kleuren over de natuur uitspreidt. Bewuste kiezers gaan back to basic, veranderen hun levensstijl en maken de keuze voor een duurzame, ecologische levenswijze. Wij bieden een Green Hide Away. Ons credo, Imagine Freedom, kan veelzijdig uitgelegd worden. Dat is exact de bedoeling. Vrijheid is niet in woorden te vangen.

Product
Green Hide Away vormt onbenutte en verouderde gebieden van vakantieparken, voormalig agrarische bestemmingen en andere locaties om tot natuurrijke gebieden, ingericht met visie, oog voor biodiversiteit en passend bij de flora en fauna op de betreffende locatie. In samenspel met de natuur plaatsen wij prachtige natuurverblijven in elke vorm, van houten trekkershut tot een compleet ingerichte EdenShelter. Back to basic, maar van alle gemakken voorzien. De omgeving bepaalt ons plan. Natuur is leidend in de filosofie van Green Hide Away. Zandgronden op de Veluwe, veengebieden in Drenthe of Betuwse klei, elke omgeving kent zijn eigen charme en natuur. Wij hebben de kennisnvan zaken om recht te doen aan omgeving en mens.

Beleef & Ervaar
Geniet van de rustgevende natuur samen met geliefden, familie en vrienden. Kinderen die in een kabbelend stroompje hun kikkervisjes vangen, volwassenen die bij een knisperende barbecue ontspannen de maaltijd bereiden, tot rust komen en ontspannen in de comfortabele accommodatie en inspirerende buitenruimte van Green Hide Away. Kortom: terug naar de natuurlijke basis waar rust en natuur een ontsnapping bieden aan de drukte van alledag. De leefomgeving van een Green Hide Away bestaat uit natuurlijke en duurzame materialen die eer doen aan de natuur eromheen. Binnen en buiten zijn daarom volledig in balans.

Werkwijze
Green Hide Away begeleidt van oriëntatie tot beheer en nazorg. Ook na de afronding van het project blijven wij betrokken om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Door een persoonlijk gesprek en een daaropvolgend projectplan, dat exact afgestemd is op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de locatie biedt, is er een uitgebreid overzicht dat volledig inzichtelijk maakt wat er nodig is om een Green Hide Away tot stand te brengen.

Imagine!

Heeft u vragen over Green Hide Away? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Doelgroepen en gebruikers
Ontsnappen aan de drukke stedelijke gebieden die Nederland rijk is. Steeds meer landgenoten zoeken een ‘hide away’, een plek weg van alle prikkels. Dit gegeven creëert nieuwe kansen voor de recreatiebranche, maar ook voor agrariërs die een nieuwe bestemming willen ontwikkelen voor hun land. ‘Imagine’ een nieuw doel voor uw camping, nieuwe inrichting van weilanden, bosgronden, natuurgebieden of het toevoegen van een extra natuurlijke dimensie aan hotels. Ook bos, heide en andere natuurvariaties kunnen in perfecte synergie met natuurlijke accommodaties worden gebracht. Zo kunnen onze projecten hun natuurlijke basis behouden én ruimte geven aan menselijke bezoekers.
Creaties & Variaties
Door onze veelzijdige kennis, kunde en ervaring met betrekking tot gebiedsinrichting, natuurbehoud, groenaanleg, natuurlijk zwemwater en spelen met materialen waarin de natuur voorziet is Green Hide Away de perfecte partner van concept tot uitvoering.

Bovendien staat onze bedrijfsfilosofie in het teken van duurzaamheid en respect voor ons leefmilieu. Met aandacht voor biodiversiteit, karakteristieke elementen van het gebied en ontwikkelen van flora en fauna creëren wij samen met onze opdrachtgevers een duurzame natuuromgeving.

Volledig in balans met de EdenShelters, trekkershutten en andersoortige accommodaties. Ook bij deze keuze adviseren en assisteren wij graag als het gaat om ecologische materiaalkeuzes, milieuvriendelijke oplossingen aangaande elektriciteit en andere bijkomende zaken.

NL Greenlabel
Green Hide Away heeft zich tot doel gesteld om bedrijven en overheden te inspireren en informeren over duurzaamheid bij het inrichten van buitenruimtes. Betere keuzes dragen bij aan de biodiversiteit in Nederland en daarmee aan het leefklimaat van ons allemaal.

NL Greenlabel is expert in het meetbaar maken van de groene omgeving. Om zo te komen tot een aantoonbaar gezonde woon-, werk- en leefomgeving die goed is voor zowel mens als natuur. Green Hide Away is daarom een enthousiaste samenwerking aangegaan met dit NL Greenlabel. Onze projecten dragen daarom een garantie van absolute duurzaamheid.

Een kleine greep uit onze projecten

Luxe tuin met zwembad – Huissen

Luxe tuin met zwembad – Huissen

 Groene oase met jacuzzi en tuinkamer – Hellevoetsluis

 Groene oase met jacuzzi en tuinkamer – Hellevoetsluis

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Groene tuin omsloten met water – Utrecht

Groene tuin omsloten met water – Utrecht