Hovenier Nijmegen

GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft…

Hovenier Nijmegen

GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft…

Past uw tuin nog bij uw huidige leefstijl? Of is het tijd voor een nieuwe tuin die écht van meerwaarde is in uw leven? Net zoals mensen en gezinnen, verandert ook een tuin door de jaren heen. Het kan zijn dat een kleine tuinrenovatie al voor een grote upgrade kan zorgen. Hovenier Nijmegen, GesselGroen verrast u daarom graag met een nieuw tuinontwerp!

 

Een tuinontwerp speciaal voor u

een 3D tuinontwerp hovenier NijmegenOnze tuinontwerpers ontwerpen een tuin die past bij uw leefstijl, gezinssituatie, wensen en behoeften. De tuin moet voor u functioneel zijn. Daarin houden wij natuurlijk rekening met uw budget. Hierin onderscheiden wij ons. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen het uit te voeren tuinontwerp en uw budget. Bij GesselGroen investeert u daarom niet in zaken die weinig invloed hebben op uw tuin, maar alleen in waardevolle toevoegingen.

 

Kwalitatieve tuinrenovatie en tuinaanleg Nijmegen

Voor de uitvoering van het tuinontwerp hebben wij vakkundige hoveniers die uw tuinaanleg Nijmegen op een nette, nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande manier uitvoeren. Dat spreekt voor zich. Wij gaan niet zomaar aan de slag. Om ervoor te zorgen dat uw tuin nu én in de toekomst aansluit bij uw behoeften, is wellicht een kleine of grotere tuinrenovatie nodig. Wij denken samen met u na over de inrichting van uw tuin. In overleg met u maken we de juiste keuzes zodat uw tuin weer waarde toevoegt.

 

Uw droomtuin onderhouden met behulp van hovenier Nijmegen

Voor ons is een tuin geen eenmalig product, maar een meerjarenplan. Na de tuinaanleg moet uw tuin nog doorgroeien naar een volwassen stadium. Dit kan eenvoudig met het juiste tuinonderhoud. Of u het tuinonderhoud Nijmegen door ons laat verzorgen of dit zelf doet: u kunt altijd op ons terugvallen. Wij zijn er voor al het grote en kleine onderhoud: het snoeien van uw beplanting, periodiek grasmaaien of het verwijderen van onkruid. Wij lossen het voor u op! Daarnaast bieden wij drie onderhoudsabonnementen aan. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar uw tuin en nemen wij een deel of het gehele tuinonderhoud op ons. GesselGroen blijft betrokken en zorgt er samen met u voor dat uw tuin is en blijft wat u voor ogen had. Zo kunt u jarenlang genieten van uw droomtuin!

Over GesselGroen

Na het behalen van een zilveren medaille op de World Skills in Seoul en het afronden van de hoveniersopleiding begon Gerard van Gessel in 2003 met het aanleggen en onderhouden van tuinen en terreinen. Met een klein team werden zowel particuliere als zakelijke projecten gerealiseerd. GesselGroen B.V. was een feit. Gedurende de jaren heeft het bedrijf een flinke groei meegemaakt; een uitbreiding in de doelgroepen, het introduceren van diverse tuinconcepten en een groei van het personeelsbestand.
De kracht van GesselGroen ligt in het doorgronden van de werkelijke behoeftes. Zo wordt u geïnspireerd, geadviseerd en aangenaam verrast. Niet zelden ziet het uiteindelijke plan er totaal anders uit dan de opdrachtgever zelf had bedacht. Maar altijd sluit deze volledig aan op de werkelijke behoeften. Onze 15 vakbekwame medewerkers werken deze tuinplannen dagelijks met veel enthousiasme in de praktijk uit.

GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft! Daag ons uit en dwing ons tot het bewijs…

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?


Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en u weet het!

Ontdek uw eigen tuin

Als allround hoveniersbedrijf weten we maar al te goed dat elke tuin(eigenaar) of terrein(eigenaar) anders is. Daarom doen we niet zomaar wat u vraagt, maar vooral wat u nodig heeft. We stellen de juiste vragen en komen tot inzichten die in het ontwerp en de uitvoering van groot belang zijn. De nieuwe of te renoveren tuin moet immers aangepast zijn op uw huidige situatie én de toekomst.
Het resultaat van onze aanpak heeft de afgelopen jaren geresulteerd in een grote diversiteit aan verschillende tuinen en stijlen. Altijd wordt in het advies, het ontwerp en de aanleg gewerkt volgens de klantspecifieke wensen en behoeften die voor u én voor ons van groot belang zijn. Dit heeft geresulteerd in onder andere de volgende tuintypes:

Een tuin, met elke willekeurige stijl, kan elementen bevatten uit één of meerdere tuinconcepten van GesselGroen. Zo kan bijvoorbeeld dak- en gevelgroen worden geïntegreerd, is het mogelijk om een duurzame tuin te realiseren met de principes van De Levende Tuin en is er bijvoorbeeld ruimte voor onderhoudsarme borders met prairiebeplanting.

GesselGroen helpt u graag uw échte wensen en behoeften om te zetten naar een realistisch en uitvoerbaar plan. We prikkelen u met de juiste vragen en laten u zelf uw eigen ontdekken. We brengen deze bevindingen in kaart met een uniek en op maat gesneden 3D tuinontwerp. Neem vrijblijvend contact op en laat u aangenaam verrassen!

 

GesselGroen garanties

 

De perfecte oplossing

w
+

 Flexibele productgarantie

 

 3D ontwerp op maat

 

 Sterk door partnerships

 

 Kwaliteit en vakwerk

 

N

 Zekerheid en service

 

Wij werken niet alleen in Nijmegen…

Wij werken al 17 jaar voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord