Hovenier Schaijk

Past uw tuin nog bij uw huidige leefstijl? Of is het tijd voor een nieuwe tuin die écht van meerwaarde is in uw leven? Net zoals mensen en gezinnen, verandert ook een tuin door de jaren heen. Het kan zijn dat een kleine tuinrenovatie al voor een grote upgrade kan zorgen. Hovenier Schaijk, GesselGroen verrast u daarom graag met een nieuw tuinontwerp!

Een tuinontwerp van hovenier Schaijk speciaal voor u

Onze tuinontwerpers ontwerpen een tuin die past bij uw leefstijl, gezinssituatie, wensen en behoeften. De tuin moet voor u functioneel zijn. Daarin houden wij natuurlijk rekening met uw budget. Hierin onderscheiden wij ons. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen het uit te voeren tuinontwerp en uw budget. Bij hoveniersbedrijf Schaijk, GesselGroen investeert u daarom niet in zaken die weinig invloed hebben op uw tuin, maar alleen in waardevolle toevoegingen.

Hovenier Schaijk
Hoveniersbedrijf Schaijk

Kwalitatieve tuinrenovatie en tuinaanleg Schaijk

Voor de uitvoering van het tuinontwerp hebben wij vakkundige hoveniers die uw tuinaanleg Schaijk op een nette, nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande manier uitvoeren. Dat spreekt voor zich. Wij gaan niet zomaar aan de slag. Om ervoor te zorgen dat uw tuin nu én in de toekomst aansluit bij uw behoeften, is wellicht een kleine of grotere tuinrenovatie nodig. Wij denken samen met u na over de inrichting van uw tuin. In overleg met u maken we de juiste keuzes zodat uw tuin weer waarde toevoegt.

 

Uw droomtuin onderhouden met hoveniersbedrijf Schaijk

Voor ons is een tuin geen eenmalig product, maar een meerjarenplan. Na de tuinaanleg Schaijk moet uw tuin nog doorgroeien naar een volwassen stadium. Dit kan eenvoudig met het juiste tuinonderhoud. Of u het tuinonderhoud door ons laat verzorgen of dit zelf doet: u kunt altijd op ons terugvallen. Wij zijn er voor al het grote en kleine onderhoud: het snoeien van uw beplanting, periodiek grasmaaien of het verwijderen van onkruid. Wij lossen het voor u op! Daarnaast bieden wij drie onderhoudsabonnementen aan. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar uw tuin en nemen wij een deel of het gehele tuinonderhoud op ons. Hoveniersbedrijf Schaijk, GesselGroen blijft betrokken en zorgt er samen met u voor dat uw tuin is en blijft wat u voor ogen had. Zo kunt u jarenlang genieten van uw droomtuin!

Eigentijdse tuin met zwembad – Opheusden

Eigentijdse tuin met zwembad – Opheusden

Landelijke tuin met zwembad – Benschop

Landelijke tuin met zwembad – Benschop

Landelijke tuin aan het water – Noordeloos

Landelijke tuin aan het water – Noordeloos

Strakke designtuin met moderne overkapping – Kerk-Avezaath

Strakke designtuin met moderne overkapping – Kerk-Avezaath

Wat kost het laten aanleggen van een tuin?

De kosten van een tuinaanleg of renovatie worden bepaald door diverse factoren:

* bestaande situatie

* alles nieuw of deels hergebruik

* keuze materialen

* bouwwerken, denk hierbij aan pergola's, overkappingen, zwembad etc.

* accessoires

* beplantingskeuze en hoeveelheden

Kosten voor aanleg kunnen worden aangepast aan beschikbare budget.

Wat valt onder tuinaanleg?

Het compleet inrichten van een geheel nieuwe (dak)tuin, het renoveren of aanpassen van een al aanwezige (dak)tuin of alleen het aanpassen van de beplanting. Ook het plaatsen van overkappingen, pergola’s, erfafscheidingen en bergingen. Alles is mogelijk, samen  met u bepalen we wat u binnen uw budget door ons wilt laten uitvoeren.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

Tuinaanleg kan het gehele jaar plaatsvinden mits er sprake is van werkbaar weer. Elke periode heeft zijn voor-en nadelen. De periode oktober-april biedt het voordeel dat sommige struiken en bomen voordeliger kunnen worden aangeschaft als wortelgoed. Tijdens aanleg in het najaar is de bodem nog warm en kan beplanting goed aanslaan. Beplanting moet altijd voldoende water krijgen om goed aan te kunnen slaan, dit geldt het gehele jaar door.

9.1

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Hoogste kwaliteit

Wij hebben Gesselgroen voor de 2e maal gevraagd onze tuin te ontwerpen en aan te leggen. Zij hebben dit ook voor ons vorige huis gedaan. Wij hebben voor volledige ontzorging en hun dienstverlening gekozen. Het mag duidelijk zijn dat zij inderdaad altijd streven naar de hoogste kwaliteit.
- Pijnacker

Top kwaliteit en afspraak is afspraak!

Onze ervaring met Gessel Groen is heel positief. De jongens die onze tuin hebben aangelegd waren kundig, vriendelijk en kwamen altijd hun afspraken na. Nu een jaar later zijn we nog steeds heel blij met onze nieuwe tuin. Nogmaals hartelijk dank!
- Huis ter Heide

Ik ken geen ander bedrijf dat zo goed de gemaakte afspraken nakomt

Omdat wij een nieuwbouwhuis hebben, hebben wij met veel verschillende partijen samengewerkt. Geen van de partijen is zo consistent geweest in afspraken als GesselGroen. Het team was altijd op tijd en samenwerking was heel prettig. Ik heb deze complimenten ook al eerder doorgegeven aan Gerard en Marien. Wij kunnen niet anders dan dit bedrijf 5 sterren geven.
- Buren

Laagdrempelig, korte lijnen en goede communicatie

Was leuk om te zien hoe Gerard met andere inzichten kwam in het tuinontwerp. We hadden goed persoonlijk contact met o.a. Marien en de mannen die de tuin hebben aangelegd. We hebben de samenwerking met GesselGroen als prettig ervaren. Inmiddels hebben wij hen al bij andere mensen aanbevolen!
- Zeist

Professioneel en correct

Er worden nog wel wat (schilder)werkzaamheden afgerond, maar dat is afhankelijk van het weer. Naar ons idee duurde de uitwerking wat lang en had het wat vlotter gekund. Toch zijn wij zeker tevreden over GesselGroen.
- Amerongen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in Schaijk

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!

Pin It on Pinterest

Maak je eigen moodboard

Pin de afbeeldingen op deze pagina die jij mooi vindt op je moodboard en deel dit moodboard met ons!