Hovenier den Bosch

Bij GesselGroen, uw ervaren hovenier in Den Bosch, zetten we uw tuinideeën om in realiteit. Met onze unieke 2D en 3D tuinontwerpen krijgt u een helder beeld van hoe uw toekomstige droomtuin eruit zal zien.

Innovatief 2D en 3D tuinontwerp in Den Bosch

Als uw hovenier in Den Bosch, begrijpen we bij GesselGroen dat een goed ontwerp de basis is van elke prachtige tuin. Daarom nemen we de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen en deze te vertalen in een gedetailleerd 2D en 3D tuinontwerp. Dit geeft u een levensecht beeld van uw toekomstige tuin, compleet met inzicht in de beplanting, lichtplannen, en zon- en schaduwval.

beplanting poten
tuinaaneg

Tuinaanleg door uw hovenier in Den Bosch

Na het ontwerp komt de realisatie. Onze vakkundige hoveniers in Den Bosch zorgen voor een nauwkeurige en hoogwaardige uitvoering van uw tuinaanleg. Wij zetten ons in om elk aspect van uw tuinontwerp tot in de perfectie te realiseren, zodat uw droomtuin tot leven komt.

Realiseer uw tuindromen met GesselGroen

Bij GesselGroen, uw hovenier in Den Bosch, zijn we toegewijd aan het creëren van tuinen die uw verwachtingen overtreffen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we uw tuinwensen kunnen omzetten in een prachtige en functionele buitenruimte. Wij werken in alle stadsdelen van Den Bosch: Binnenstad, Noord, West, Zuidoost, Oost, Zuid, Maaspoort, Rosmalen noord en zuid, Empel, Meerwijk, Engelen en Bokhoven

Hovenier den Bosch
Hoveniersbedrijf den Bosch
Moderne wellness tuin – Arnhem

Moderne wellness tuin – Arnhem

Kindvriendelijke tuin met overkapping – Huis ter Heide

Kindvriendelijke tuin met overkapping – Huis ter Heide

Eigentijdse tuin met mediterraans gevoel – Pijnacker

Eigentijdse tuin met mediterraans gevoel – Pijnacker

Natuurlijke stadstuin – Tiel

Natuurlijke stadstuin – Tiel

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in den Bosch

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!