Hovenier den Bosch

Past uw tuin nog bij uw huidige leefstijl? Of is het tijd voor een nieuwe tuin die écht van meerwaarde is in uw leven? Net zoals mensen en gezinnen, verandert ook een tuin door de jaren heen. Het kan zijn dat een kleine tuinrenovatie al voor een grote upgrade kan zorgen. Hovenier den Bosch, GesselGroen verrast u daarom graag met een nieuw tuinontwerp!

Een tuinontwerp van hovenier den Bosch speciaal voor u

Onze tuinontwerpers ontwerpen een tuin die past bij uw leefstijl, gezinssituatie, wensen en behoeften. De tuin moet voor u functioneel zijn. Daarin houden wij natuurlijk rekening met uw budget. Hierin onderscheiden wij ons. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen het uit te voeren tuinontwerp en uw budget. Bij GesselGroen investeert u daarom niet in zaken die weinig invloed hebben op uw tuin, maar alleen in waardevolle toevoegingen.

Hovenier den Bosch
Hoveniersbedrijf den Bosch

2D én 3D tuinontwerp

In een gesprek prikkelen we u met de juiste vragen en laten we u nadenken over wat bij u past. Na dit gesprek brengen we onze bevindingen in kaart met een uniek, op maat gemaakt 2D én 3D tuinontwerp. Zo krijgt u een zo realistisch mogelijk beeld van uw toekomstige droomtuin. Bekijk de tuin in het 3D tuinontwerp vanuit elke gewenste richting. Hierin zijn ook specifieke ontwerpdetails te bekijken, zoals de sfeer van de beplanting, het lichtplan, waar zon en schaduw valt, etc. Niets wordt aan de verbeelding overgelaten.

 

Tuinaanleg den Bosch

Nadat het tuinontwerp is gemaakt, bent u er natuurlijk nog niet. Hier begint het project pas! De tuin zal daadwerkelijk aangelegd moeten worden. Ook daarvoor staan wij voor u klaar. Onze vakkundige hoveniers voeren de tuinaanleg den Bosch op een nette, nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande manier uit. Dat spreekt voor zich.

Hovenier den Bosch, GesselGroen helpt u graag uw échte wensen en behoeften om te zetten naar een realistisch en uitvoerbaar plan. Neem vrijblijvend contact op en laat u verrassen!

 

Weelderige natuurlijke tuin – Maarsbergen

Weelderige natuurlijke tuin – Maarsbergen

Ruime tuin in het buitengebied – Benschop

Ruime tuin in het buitengebied – Benschop

Natuurlijke stadstuin – Tiel

Natuurlijke stadstuin – Tiel

Moderne designtuin bij nieuwbouwwoning – Kesteren

Moderne designtuin bij nieuwbouwwoning – Kesteren

Wat kost het laten aanleggen van een tuin?

De kosten van een tuinaanleg of renovatie worden bepaald door diverse factoren:

* bestaande situatie

* alles nieuw of deels hergebruik

* keuze materialen

* bouwwerken, denk hierbij aan pergola's, overkappingen, zwembad etc.

* accessoires

* beplantingskeuze en hoeveelheden

Kosten voor aanleg kunnen worden aangepast aan beschikbare budget.

Wat valt onder tuinaanleg?

Het compleet inrichten van een geheel nieuwe (dak)tuin, het renoveren of aanpassen van een al aanwezige (dak)tuin of alleen het aanpassen van de beplanting. Ook het plaatsen van overkappingen, pergola’s, erfafscheidingen en bergingen. Alles is mogelijk, samen  met u bepalen we wat u binnen uw budget door ons wilt laten uitvoeren.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

Tuinaanleg kan het gehele jaar plaatsvinden mits er sprake is van werkbaar weer. Elke periode heeft zijn voor-en nadelen. De periode oktober-april biedt het voordeel dat sommige struiken en bomen voordeliger kunnen worden aangeschaft als wortelgoed. Tijdens aanleg in het najaar is de bodem nog warm en kan beplanting goed aanslaan. Beplanting moet altijd voldoende water krijgen om goed aan te kunnen slaan, dit geldt het gehele jaar door.

9.1

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Hoogste kwaliteit

Wij hebben Gesselgroen voor de 2e maal gevraagd onze tuin te ontwerpen en aan te leggen. Zij hebben dit ook voor ons vorige huis gedaan. Wij hebben voor volledige ontzorging en hun dienstverlening gekozen. Het mag duidelijk zijn dat zij inderdaad altijd streven naar de hoogste kwaliteit.
- Pijnacker

Top kwaliteit en afspraak is afspraak!

Onze ervaring met Gessel Groen is heel positief. De jongens die onze tuin hebben aangelegd waren kundig, vriendelijk en kwamen altijd hun afspraken na. Nu een jaar later zijn we nog steeds heel blij met onze nieuwe tuin. Nogmaals hartelijk dank!
- Huis ter Heide

Ik ken geen ander bedrijf dat zo goed de gemaakte afspraken nakomt

Omdat wij een nieuwbouwhuis hebben, hebben wij met veel verschillende partijen samengewerkt. Geen van de partijen is zo consistent geweest in afspraken als GesselGroen. Het team was altijd op tijd en samenwerking was heel prettig. Ik heb deze complimenten ook al eerder doorgegeven aan Gerard en Marien. Wij kunnen niet anders dan dit bedrijf 5 sterren geven.
- Buren

Laagdrempelig, korte lijnen en goede communicatie

Was leuk om te zien hoe Gerard met andere inzichten kwam in het tuinontwerp. We hadden goed persoonlijk contact met o.a. Marien en de mannen die de tuin hebben aangelegd. We hebben de samenwerking met GesselGroen als prettig ervaren. Inmiddels hebben wij hen al bij andere mensen aanbevolen!
- Zeist

Professioneel en correct

Er worden nog wel wat (schilder)werkzaamheden afgerond, maar dat is afhankelijk van het weer. Naar ons idee duurde de uitwerking wat lang en had het wat vlotter gekund. Toch zijn wij zeker tevreden over GesselGroen.
- Amerongen

Onze wens is direct vertaald

Wij wisten heel goed wat wij wilden en dit is door GesselGroen simpel en goed vertaald. Er werd geluisterd naar wat wij belangrijk vonden zowel in het materiaal wat wij in onze tuin wilde als in het ontwerp. De Communicatie was open en duidelijk. De opdracht was, een ecologisch en waterbesparende tuin. Er was even een probleem met de poort en deze was heel snel opgelost. Wij bevelen GesselGroen zeker aan!
- Huissen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in den Bosch

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!