Professioneel tuinontwerp in Utrecht door GesselGroen

Heeft uw tuin een update nodig die beter aansluit bij uw huidige manier van leven? Bij GesselGroen, dé specialist in tuinontwerp in Utrecht, begrijpen we dat tuinen, net als mensen, evolueren. Een doordachte tuinrenovatie of een geheel nieuw tuinontwerp kan uw buitenruimte transformeren tot een plek van ware betekenis in uw leven. Ontdek de mogelijkheden van unieke tuinontwerpen in Utrecht met GesselGroen!

 

Op maat gemaakte tuinontwerpen in Utrecht

Ons team van ervaren tuinontwerpers in Utrecht werkt nauw met u samen om een tuin te creëren die perfect past bij uw levensstijl, gezinssamenstelling, en persoonlijke voorkeuren, zonder daarbij uw budget uit het oog te verliezen. Wij streven naar een optimale balans tussen uw wensen en de haalbaarheid binnen het budget. Dit maakt GesselGroen uniek: investeren in waardevolle elementen die écht verschil maken. Met onze expertise bedienen we alle wijken van Utrecht: Centrum, Noordoost, Oost, Binnenstad, West, Overvecht, Leidsche Rijn, Zuidwest, Noordwest, Zuid en Zuidwest met passie voor kwalitatieve tuinaanleg en tuinrenovatie.

Tuinontwerp Utrecht
Luxe tuinontwerp Utrecht

Kwaliteit en precisie in tuinaanleg en renovatie

De realisatie van uw tuinontwerp in Utrecht is bij ons in goede handen. Onze professionele hoveniers zorgen voor een nauwkeurige en hoogwaardige tuinaanleg. Een tuin moet niet alleen nu maar ook in de toekomst bij uw levensstijl passen. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een complete renovatie, wij overleggen met u over de optimale inrichting van uw tuin om deze weer waardevol te maken.

 

Duurzaam genieten van uw droomtuin

Bij GesselGroen zien we uw tuin als een investering voor de lange termijn. Na de aanleg ondersteunen we de groei en ontwikkeling van uw tuin met professioneel tuinonderhoud. Of u nu kiest voor zelf onderhouden of het onderhoud aan ons overlaat, wij staan altijd voor u klaar. Van snoeiwerk tot onkruidverwijdering, wij bieden complete zorg zodat u onbezorgd kunt genieten van uw droomtuin in Utrecht. Met onze onderhoudsabonnementen nemen we desgewenst alle zorgen uit handen.

Tuinontwerp inspiratie

Bij GesselGroen specialiseren we ons in het ontwerpen van tuinen in een diversiteit aan stijlen, afgestemd op de unieke wensen van elke klant. Of het nu gaat om de strakke en minimalistische uitstraling van een moderne tuin, de rustieke en natuurlijke sfeer van een landelijke tuin, of de wilde en ecologische charme van een natuurlijke tuin, ons team heeft de expertise om uw droomtuin te realiseren. Voor degenen in stedelijke omgevingen bieden we creatieve stadstuin ontwerpen die optimaal gebruik maken van beperkte ruimtes. Onze voortuinontwerpen focussen op het creëren van een uitnodigende entree, terwijl onze eigentijdse tuinen een perfecte mix zijn van verschillende stijlen, aangepast aan persoonlijke voorkeuren en de nieuwste trends. Elk ontwerp van GesselGroen is een toonbeeld van vakmanschap, afgestemd op de individuele stijl en behoeften van onze klanten.

Stadstuin

Landelijke tuin

Moderne tuin

Eigentijdse tuin

Natuurlijke tuin

Voortuin

Schuin lijnenspel bij eigentijdse tuin – De Meern

Schuin lijnenspel bij eigentijdse tuin – De Meern

Groene wellness tuin bij vrijstaande woning – Opheusden

Groene wellness tuin bij vrijstaande woning – Opheusden

Warme tuin met uitzicht op natuurgebied – Arnhem

Warme tuin met uitzicht op natuurgebied – Arnhem

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Wat kost een 3D Tuinontwerp?

Onze ontwerp tarieven hangen af van de grootte van uw tuin. Bij een kleine tuin beginnen de ontwerpen vanaf 600,-!

Waar moet je op letten bij tuinontwerp?

Wat zijn de wensen van de opdrachtgever, wat is er al aanwezig en moet behouden blijven, wat is de ligging van de tuin en hoe is de bodemgesteldheid. Een goed ontwerp houdt rekening met al deze factoren!

Wat kost een tekening van een tuinarchitect?

Bij een tekening van een tuinarchitect komen veel factoren kijken die de prijs beinvloeden. Bij een kleine tuin start het basis ontwerp vanaf €600,-

3D tuin ontwerpers
Onze ontwerpers Heleen en Marnix zitten klaar om uw nieuwe tuin te ontwerpen!

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in Utrecht…

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!