Tuinontwerp Bilthoven

Past uw tuin nog bij uw huidige leefstijl? Of is het tijd voor een nieuw tuinontwerp dat écht iets toevoegt aan uw leven? Net zoals mensen en gezinnen, verandert ook een tuin door de jaren heen. Soms kan een kleine tuinrenovatie al voor een grote upgrade zorgen. GesselGroen verrast u graag met een nieuw tuinontwerp Bilthoven!

Een tuinontwerp Bilthoven speciaal voor u

Onze tuinarchitecten ontwerpen een tuin die past bij uw leefstijl, gezinssituatie, wensen en behoeften. De tuin moet voor u functioneel zijn, met oog voor uw budget. Bij GesselGroen, tuinarchitect Bilthoven, investeren wij in waardevolle toevoegingen die echt impact maken. We creëren balans tussen uw tuinontwerp en budget, waardoor u altijd een tuin krijgt die zowel praktisch als esthetisch is.

Tuinontwerp Bilthoven
3D tuinontwerp Bilthoven

2D én 3D tuinontwerp Bilthoven

Tijdens een persoonlijk gesprek prikkelen we u met gerichte vragen en helpen we u nadenken over wat het beste bij u past. Na dit gesprek brengen we onze bevindingen in kaart met een uniek, op maat gemaakt 2D én 3D tuinontwerp. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw toekomstige droomtuin. Bekijk uw tuin vanuit elke gewenste hoek in het 3D ontwerp, inclusief details zoals de beplanting, het lichtplan en de zon- en schaduwplekken.

Tuinaanleg Bilthoven

Na het maken van het tuinontwerp begint het echte werk: de tuinaanleg. Onze vakkundige hoveniers voeren de aanleg nauwkeurig en kwalitatief hoogstaand uit. We zorgen voor een nette en duurzame uitvoering, waarbij uw wensen centraal staan.

GesselGroen: uw partner voor een duurzame en levende tuin

GesselGroen helpt u graag uw wensen en behoeften om te zetten naar een realistisch en uitvoerbaar plan. Wij streven naar een tuin die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook bijdraagt aan biodiversiteit en duurzaamheid. Neem vrijblijvend contact op en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Strakke kleine tuin
verlichting in tuin

Waarom kiezen voor GesselGroen?

  • Creativiteit en kwaliteit: Wij bieden unieke, creatieve oplossingen die van hoge kwaliteit zijn.
  • Flexibel en betrouwbaar: Uw wensen en behoeften staan centraal, en we komen onze afspraken na.
  • Duurzaamheid: We ontwerpen tuinen die toekomstbestendig zijn en bijdragen aan een gezonde leefomgeving.
Kindvriendelijke bostuin – Zeist

Kindvriendelijke bostuin – Zeist

Knusse romantische stadstuin – Schiedam

Knusse romantische stadstuin – Schiedam

Natuurlijke tuin met speelse lijnen bij nieuwbouwwoning – Zetten

Natuurlijke tuin met speelse lijnen bij nieuwbouwwoning – Zetten

Landschappelijke tuin bij moderne woning – Gendt

Landschappelijke tuin bij moderne woning – Gendt

Wat kost een 3D Tuinontwerp?

Onze ontwerp tarieven hangen af van de grootte van uw tuin. Bij een kleine tuin beginnen de ontwerpen vanaf 600,-!

Waar moet je op letten bij tuinontwerp?

Wat zijn de wensen van de opdrachtgever, wat is er al aanwezig en moet behouden blijven, wat is de ligging van de tuin en hoe is de bodemgesteldheid. Een goed ontwerp houdt rekening met al deze factoren!

Wat kost een tekening van een tuinarchitect?

Bij een tekening van een tuinarchitect komen veel factoren kijken die de prijs beinvloeden. Bij een kleine tuin start het basis ontwerp vanaf €600,-

3D tuin ontwerpers
Onze ontwerpers Heleen en Marnix zitten klaar om uw nieuwe tuin te ontwerpen!

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in Bilthoven…

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!