Hovenier Duiven: Van tuinontwerp tot onderhoud

Is uw huidige tuin nog in lijn met uw leefstijl, of is het tijd voor een tuin die écht bijdraagt aan uw levenskwaliteit? Net zoals mensen en gezinnen evolueren, verandert ook een tuin met de tijd. Soms volstaat een eenvoudige tuinrenovatie voor een opmerkelijke upgrade. GesselGroen, uw betrouwbare hovenier Duiven, staat klaar om u te verrassen met een nieuw, op maat gemaakt  tuinontwerp!

Tuinontwerpen Duiven op maat

Onze ervaren tuinontwerpers creëren een tuin die naadloos aansluit op uw levensstijl, gezinssituatie, wensen en behoeften. Functionaliteit is een sleutelwoord in ons ontwerp. Natuurlijk houden we ook rekening met uw budget. Hierin onderscheiden we ons als hoveniersbedrijf Duiven. Het vinden van de juiste balans tussen tuinontwerp en uw budget is essentieel. Bij GesselGroen investeert u niet in zaken met minimale impact, maar enkel in waardevolle toevoegingen.

Hovenier Duiven
Hoveniersbedrijf Duiven

Kwalitatieve tuinrenovatie en tuinaanleg Duiven

Voor de realisatie van ons tuinontwerp vertrouwen we op onze ervaren hoveniers die uw tuinaanleg Duiven op een professionele en kwalitatief hoogstaande manier verzorgen. Kwaliteit staat bij ons voorop. We gaan niet overhaast te werk. Soms is een kleine of grotere tuinrenovatie nodig om ervoor te zorgen dat uw tuin nu én in de toekomst aan uw behoeften voldoet. Samen met u bespreken we de inrichting van uw tuin en maken we weloverwogen keuzes, zodat uw tuin weer echt waarde toevoegt aan uw leven.

 

Uw droomtuin onderhouden met hovenier Duiven

Voor ons is een tuin geen eenmalig project, maar een langlopend traject. Na de tuinaanleg Duiven heeft uw tuin tijd nodig om volwassen te worden. Dit bereikt u eenvoudig met het juiste tuinonderhoud. Of u nu kiest voor ons professioneel tuinonderhoud of zelf de handen uit de mouwen steekt, u kunt altijd op ons rekenen. Of het nu gaat om het snoeien van beplanting, regelmatig grasmaaien of onkruid verwijderen, wij lossen het voor u op! We bieden ook drie onderhoudsabonnementen aan, zodat u zorgeloos van uw tuin kunt genieten. GesselGroen, uw toegewijde hovenier Duiven, blijft betrokken en zorgt er samen met u voor dat uw tuin altijd voldoet aan uw verwachtingen. Zo kunt u jarenlang genieten van uw droomtuin!

Kindvriendelijke tuin met overkapping – Huis ter Heide

Kindvriendelijke tuin met overkapping – Huis ter Heide

Weelderige natuurlijke tuin – Maarsbergen

Weelderige natuurlijke tuin – Maarsbergen

Bloemrijke levende tuin – Driebergen

Bloemrijke levende tuin – Driebergen

Landelijke tuin met zwembad – Benschop

Landelijke tuin met zwembad – Benschop

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in Duiven

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!