Tuinontwerp Geldermalsen

GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft…

Tuinontwerp Geldermalsen

GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft…

3D tuinontwerp

Laat u verrassen met een GesselGroen 3D tuinontwerp Geldermalsen. Een tuinontwerp door GesselGroen zal er heel anders uitzien dan u in eerste instantie in gedachten had. GesselGroen verrast klanten nogal eens met een bijzonder tuinontwerp, waaruit blijkt dat we de échte wensen en behoeften goed begrepen hebben. Zodat het tuinontwerp niet alleen een mooi plaatje is, maar de tuin straks ook daadwerkelijk bijdraagt aan uw kwaliteit van leven. Ontwerpen doen we zelf, maar we zoeken ook de samenwerking met architecten op. Als een bestaand tuinontwerp te hoog gegrepen is, passen wij dit graag aan om een realistischer beeld te schetsen.

een 3D tuinontwerp Geldermalsen2D en 3D tuinontwerp Geldermalsen
Om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van uw toekomstige tuin, maken we uw tuinontwerp in 2D én 3D. Het tuinplan kan zo vanuit elke gewenste richting worden bekeken. Specifieke ontwerpdetails, de sfeer van de beplanting, zon en schaduw en zelfs het lichtplan laat niets meer aan de verbeelding over.

Met een 3D tuinontwerp van GesselGroen wordt u vooraf positief verrast en voorkomen we nare verrassingen achteraf.

Nieuwste technieken
Bij GesselGroen maken we gebruik van de allernieuwste software. Hierdoor zijn onze 3D tuinontwerpen vrijwel niet meer te onderscheiden van echte foto’s. U kunt daarnaast virtueel door uw nieuwe tuin heen lopen en hem op die manier exact zo ervaren zoals die wordt.

Over GesselGroen

Na het behalen van een zilveren medaille op de World Skills in Seoul en het afronden van de hoveniersopleiding begon Gerard van Gessel in 2003 met het aanleggen en onderhouden van tuinen en terreinen. Met een klein team werden zowel particuliere als zakelijke projecten gerealiseerd. GesselGroen B.V. was een feit. Gedurende de jaren heeft het bedrijf een flinke groei meegemaakt; een uitbreiding in de doelgroepen, het introduceren van diverse tuinconcepten en een groei van het personeelsbestand.
De kracht van GesselGroen ligt in het doorgronden van de werkelijke behoeftes. Zo wordt u geïnspireerd, geadviseerd en aangenaam verrast. Niet zelden ziet het uiteindelijke plan er totaal anders uit dan de opdrachtgever zelf had bedacht. Maar altijd sluit deze volledig aan op de werkelijke behoeften. Onze 15 vakbekwame medewerkers werken deze tuinplannen dagelijks met veel enthousiasme in de praktijk uit.

GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft! Daag ons uit en dwing ons tot het bewijs…

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?


Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en u weet het!

Ontdek uw eigen tuin

Als allround hoveniersbedrijf weten we maar al te goed dat elke tuin(eigenaar) of terrein(eigenaar) anders is. Daarom doen we niet zomaar wat u vraagt, maar vooral wat u nodig heeft. We stellen de juiste vragen en komen tot inzichten die in het ontwerp en de uitvoering van groot belang zijn. De nieuwe of te renoveren tuin moet immers aangepast zijn op uw huidige situatie én de toekomst.
Het resultaat van onze aanpak heeft de afgelopen jaren geresulteerd in een grote diversiteit aan verschillende tuinen en stijlen. Altijd wordt in het advies, het ontwerp en de aanleg gewerkt volgens de klantspecifieke wensen en behoeften die voor u én voor ons van groot belang zijn. Dit heeft geresulteerd in onder andere de volgende tuintypes:

Een tuin, met elke willekeurige stijl, kan elementen bevatten uit één of meerdere tuinconcepten van GesselGroen. Zo kan bijvoorbeeld dak- en gevelgroen worden geïntegreerd, is het mogelijk om een duurzame tuin te realiseren met de principes van De Levende Tuin en is er bijvoorbeeld ruimte voor onderhoudsarme borders met prairiebeplanting.

GesselGroen helpt u graag uw échte wensen en behoeften om te zetten naar een realistisch en uitvoerbaar plan. We prikkelen u met de juiste vragen en laten u zelf uw eigen ontdekken. We brengen deze bevindingen in kaart met een uniek en op maat gesneden 3D tuinontwerp. Neem vrijblijvend contact op en laat u aangenaam verrassen!

Tuinaanleg

Voor de aanleg van uw tuin hebben wij vakkundige hoveniers die uw tuinaanleg op een nette, nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande manier uitvoeren. Dat spreekt voor zich. Maar waarin GesselGroen zich echt onderscheidt, is de balans vinden tussen het uit te voeren tuinontwerp en uw budget. Uw geld kunt u maar één keer uitgeven. In overleg met u zorgen we ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden bij de tuinaanleg en dat u echt waarde terugkrijgt voor uw geld. Bij GesselGroen investeert u niet in zaken die weinig impact hebben op uw tuin, maar alleen in waardevolle toevoegingen.

Tuinrenovatie

Net zoals mensen en gezinnen verandert ook de tuin door de jaren heen. Het is de kunst om ervoor te zorgen dat de tuin meerwaarde blijft geven aan uw leven. Bij een tuinrenovatie kijkt GesselGroen dan ook altijd goed naar uw leefstijl, gezinssituatie en behoeften. Een kleine of grotere tuinrenovatie kan ervoor zorgen dat uw tuin veel beter aansluit bij de behoeften, nu en in de toekomst. GesselGroen gaat niet zomaar aan de slag, maar denkt samen met u grondig na over de tuinrenovatie.

 

Tuinonderhoud

Een tuin is voor GesselGroen geen eenmalig product, maar een meerjarenplan. Met het juiste tuinonderhoud kan uw tuin doorgroeien naar een volwassen stadium. Of u het tuinonderhoud nu door ons laat verzorgen of dit zelf doet: u kunt altijd op ons terugvallen. GesselGroen blijft betrokken en zorgt er samen met u voor dat uw tuin over een aantal jaren nog steeds is wat we bij de aanleg voor ogen hadden. Ook kleine uitdagingen, zoals het snoeien van een conifeer of periodiek grasmaaien, lossen wij natuurlijk voor u op. Naast het uitvoeren van werkzaamheden op regiebasis heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit één van onderstaande onderhoudsabonnementen.

 

GesselGroen garanties

 

De perfecte oplossing

w
+

 Flexibele productgarantie

 

 3D ontwerp op maat

 

 Sterk door partnerships

 

 Kwaliteit en vakwerk

 

N

 Zekerheid en service

 

Wij werken niet alleen in Geldermalsen…

Wij werken al 17 jaar voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord