Tuinplan laten maken? Laat je door ons verrassen!

 

Bij het maken van een tuinplan komt meer kijken dan het kiezen van mooie planten en materialen. U moet rekening houden met de ligging van de tuin, de bodemsoort, hoogteverschillen, planten en de uitstraling die u aan uw tuin wilt geven. Daarnaast is het goed om voor ogen te hebben of de gehele tuin gerenoveerd gaat worden. Behoudt u elementen van de huidige tuin? Hoe creëert u eenheid in uw tuin en woning? Daarom raden wij u aan om een tuinplan te laten maken. We leggen in deze blog aan u uit wat er bij komt kijken en hoe wij een tuinplan maken.

 

Tuinplan laten maken voor uw droomtuin

Bij het maken van een tuinplan houden wij rekening met uw wensen en behoeften. Maar dit is niet het enige waar wij op letten. Er moet rekening gehouden worden met de ligging van uw tuin, de eventuele hoogteverschillen en de bodemsoort. Niet alle planten en struiken bloeien even goed in elke grondsoort. Bovendien willen wij uw tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk inrichten. Niet iedereen vindt het leuk om te tuinieren, daar houden wij dan ook rekening mee. Daarnaast is de verhouding tussen beplanting en verharding in een tuin erg belangrijk. Groen speelt natuurlijk een belangrijk rol in onze tuinen, maar verharding, zoals (kiezel)paden, grote tegels en terrassen, geven uw tuin uitstraling. Dit is afhankelijk van de stijl waarin u uw tuin wilt: landelijk romantisch, modern design, eigentijdse (prairie) tuin of een natuurlijk levende tuin. Weet u nog niet welke stijl bij u past? Doe de tuinstijlentest!

 

3D tuinplan ontwerp

Om u een zo realistisch mogelijk tuinplan ontwerp te presenteren, maken wij uw tuinontwerp zowel in 2D als in 3D. Op die manier kunt u het tuinplan vanuit elke gewenste richting bekijken. Hierin is, naast de verharding en beplanting, ook een lichtplan opgenomen. Alle specifieke ontwerpdetails, de gehele sfeer van de tuin en waar zon en schaduw valt zal hierin verwerkt zijn. Niets laten we aan de verbeelding over. Onze 3D tuinplan ontwerpen zijn bijna niet van echte foto’s te onderscheiden. Loop virtueel door uw nieuwe tuin en ervaar hem op de manier zoals die exact wordt!

 

Laat u verrassen door een GesselGroen tuinplan

Wilt u een tuinplan laten maken? GesselGroen luistert naar uw wensen en behoeften. Wij verrassen u met een plan waarin elementen zijn verwerkt waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht. Zo is het tuinplan niet alleen een mooi plaatje, maar draagt uw tuin ook daadwerkelijk bij aan de kwaliteit van leven. Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij gaan graag voor u aan de slag.