Tuinarchitect Houten

Is uw tuin nog in harmonie met uw huidige levensstijl, of is het moment aangebroken voor een vernieuwend tuinontwerp dat werkelijk waarde toevoegt aan uw dagelijks leven? Mensen en hun levens veranderen, en zo ook tuinen. Soms kan een subtiele tuinrenovatie al een wereld van verschil maken. Bij GesselGroen, uw tuinarchitect in Houten, staan we klaar om u te verrassen met een tuinontwerp dat niet alleen voldoet aan uw wensen, maar deze overtreft.

 

Een persoonlijk tuinontwerp door GesselGroen

Bij GesselGroen ontwerpen onze tuinarchitecten tuinen die naadloos aansluiten bij uw levensstijl, gezinssamenstelling, en persoonlijke voorkeuren. Functionaliteit staat voorop, met respect voor uw budget. Dit onderscheidt ons: we zoeken naar de perfecte balans tussen uw wensen voor het tuinontwerp in Houten en de financiële mogelijkheden. U investeert bij ons enkel in toevoegingen die daadwerkelijk waarde brengen aan uw tuinervaring, zowel in 2D als in 3D. Met passie en toewijding creëren wij prachtige tuinen voor elk stadsdeel van Houten: Houten Noord, Houten Zuid, Schonenburg en de slinger, Castellum en De Muren.

Tuinarchitect Houten
3D tuinontwerp Houten

Het ontwerpproces: van visie tot realiteit

Tijdens een persoonlijk gesprek dagen we u uit met gerichte vragen en helpen we u uw ware wensen te ontdekken. Vervolgens vertalen we deze inzichten naar een uniek tuinontwerp voor Houten, op maat gemaakt in zowel 2D als 3D. Dit geeft u een realistisch beeld van hoe uw droomtuin eruit kan zien, met de mogelijkheid elk detail vanuit verschillende hoeken te bekijken – van de beplantingssfeer tot het lichtplan en de zon-schaduwverdeling.

 

Van ontwerp tot realisatie: tuinaanleg in Houten

Na het ontwerpproces is het tijd voor de realisatie. Onze ervaren hoveniers zorgen voor een vakkundige aanleg van uw tuin in Houten, met oog voor detail, kwaliteit, en netheid. Bij GesselGroen begint uw project pas echt na het ontwerp. 

Laat GesselGroen uw droomtuin realiseren. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw tuin in Houten. Laat u verrassen door wat er allemaal mogelijk is binnen uw budget en wensenlijst.

Tuinontwerp inspiratie

Bij GesselGroen specialiseren we ons in het ontwerpen van tuinen in een diversiteit aan stijlen, afgestemd op de unieke wensen van elke klant. Of het nu gaat om de strakke en minimalistische uitstraling van een moderne tuin, de rustieke en natuurlijke sfeer van een landelijke tuin, of de wilde en ecologische charme van een natuurlijke tuin, ons team heeft de expertise om uw droomtuin te realiseren. Voor degenen in stedelijke omgevingen bieden we creatieve stadstuin ontwerpen die optimaal gebruik maken van beperkte ruimtes. Onze voortuinontwerpen focussen op het creëren van een uitnodigende entree, terwijl onze eigentijdse tuinen een perfecte mix zijn van verschillende stijlen, aangepast aan persoonlijke voorkeuren en de nieuwste trends. Elk ontwerp van GesselGroen is een toonbeeld van vakmanschap, afgestemd op de individuele stijl en behoeften van onze klanten.

Stadstuin

Landelijke tuin

Moderne tuin

Eigentijdse tuin

Natuurlijke tuin

Voortuin

Luxe tuin met zwembad – Huissen

Luxe tuin met zwembad – Huissen

Eigentijdse tuin met vakantiesfeertje – Arnhem

Eigentijdse tuin met vakantiesfeertje – Arnhem

Landschappelijke tuin bij moderne woning – Gendt

Landschappelijke tuin bij moderne woning – Gendt

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Wat kost een 3D Tuinontwerp?

Onze ontwerp tarieven hangen af van de grootte van uw tuin. Bij een kleine tuin beginnen de ontwerpen vanaf 600,-!

Waar moet je op letten bij tuinontwerp?

Wat zijn de wensen van de opdrachtgever, wat is er al aanwezig en moet behouden blijven, wat is de ligging van de tuin en hoe is de bodemgesteldheid. Een goed ontwerp houdt rekening met al deze factoren!

Wat kost een tekening van een tuinarchitect?

Bij een tekening van een tuinarchitect komen veel factoren kijken die de prijs beinvloeden. Bij een kleine tuin start het basis ontwerp vanaf €600,-

3D tuin ontwerpers
Onze ontwerpers Heleen en Marnix zitten klaar om uw nieuwe tuin te ontwerpen!

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in Houten

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!