Tuinaanleg en tuinrenovatie Wijk bij Duurstede

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen, is uw huidige tuin toe aan een grondige renovatie, of heeft u een nieuwe woning waarvan de tuin niet aansluit bij uw leefstijl? Wat uw situatie ook is, zowel een nieuwe tuin aanleggen als een bestaande tuin renoveren is vakwerk bij uitstek. Heeft u al een tuinontwerp? Dan is dat een prachtige start!

Zo niet, dan staan onze tuinontwerpers klaar om een tuin te ontwerpen die naadloos aansluit bij uw leefstijl, gezinssituatie, wensen en behoeften. Functionaliteit staat voorop in ons ontwerp, waarbij we natuurlijk uw budget respecteren. Dit onderscheidt GesselGroen, hoveniersbedrijf in Wijk bij Duurstede, van anderen. Bij ons investeert u alleen in waardevolle toevoegingen die écht een verschil maken in uw tuin.

Tuinaanleg Wijk bij Duurstede
Tuin aanleg Wijk bij Duurstede

Het proces van tuinaanleg en tuinrenovatie in Wijk bij Duurstede

Voordat onze hoveniers aan de slag kunnen met de aanleg of renovatie van uw droomtuin, zijn er belangrijke voorbereidingen nodig. Bij een renovatie kijken we eerst welke elementen behouden kunnen blijven en welke vernieuwd moeten worden om uw tuin te transformeren. Of het nu gaat om het leegmaken van uw huidige tuin, grondwerk zoals afgraven, een vijver uitgraven, of het egaliseren van de grond voor nieuwe bestrating of een gazon; wij zorgen dat de basis perfect is. Na deze voorbereidingen begint het echte inrichten van uw tuin!

Tuinaanleg en renovatie door GesselGroen, hoveniersbedrijf Wijk bij Duurstede

Onze vakkundige hoveniers zijn gespecialiseerd in zowel tuinaanleg als tuinrenovatie in Wijk bij Duurstede. Zij voeren deze werkzaamheden uit op een nette, nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande wijze. Voordat we beginnen, denken we samen met u grondig na over de inrichting van uw tuin. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een grootschalige renovatie, in overleg met u maken we de juiste keuzes zodat uw tuin een ware toevoeging wordt aan uw leefomgeving.

Ruime tuin in het buitengebied – Benschop

Ruime tuin in het buitengebied – Benschop

Bijzondere stadstuin met tropische sfeer – Tiel

Bijzondere stadstuin met tropische sfeer – Tiel

Moderne designtuin bij nieuwbouwwoning – Kesteren

Moderne designtuin bij nieuwbouwwoning – Kesteren

Eigentijdse tuin met zwembad – Opheusden

Eigentijdse tuin met zwembad – Opheusden

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.
Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in Wijk bij Duurstede

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!