Tuinaanleg Ede - kwaliteit voor elke tuin

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen, heeft uw huidige tuin een opkapbeurt nodig of heeft u een nieuwe woning en past de tuin niet bij uw leefstijl? Wat de reden ook is, een nieuwe tuin aanleggen is vakwerk. Allereerst heeft u een tuinontwerp nodig. Heeft u deze al? Dat is een goed begin!

Zo niet, onze tuinontwerpers ontwerpen een tuin die past bij uw leefstijl, gezinssituatie, wensen en behoeften. De tuin moet voor u functioneel zijn. Daarin houden wij natuurlijk rekening met uw budget. Hierin onderscheiden wij ons. Bij hoveniersbedrijf Ede, GesselGroen investeert u daarom niet in zaken die weinig invloed hebben op uw tuin, maar alleen in waardevolle toevoegingen.

Tuinaanleg Ede
Tuinaanleg Ede

Het proces van tuin aanleg Ede

Voordat onze hoveniers aan de slag kunnen gaan met de aanleg van uw nieuwe droomtuin, zullen er voorbereidingen moeten worden getroffen. Uw huidige tuin zal eerst leeggemaakt moeten worden. Hierna kan het grondwerk beginnen. Het afgraven van de tuin, het uitgraven van een vijver of het egaliseren van de grond voor de aanleg van bestrating of een gazon vallen hier bijvoorbeeld onder. Na deze voorbereidingswerkzaamheden kan het inrichten van de tuin beginnen!

Tuinaanleg door hovenier Ede, GesselGroen

Voor de inrichting van het tuinontwerp hebben wij vakkundige hoveniers in dienst die uw tuinaanleg op een nette, nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande manier uitvoeren. Dat spreekt voor zich. Wij gaan niet zomaar aan de slag. Om ervoor te zorgen dat uw tuin nu én in de toekomst aansluit bij uw behoeften, is wellicht een kleine of grotere tuinrenovatie nodig. Wij denken samen met u na over de inrichting van uw tuin. In overleg met u maken we de juiste keuzes zodat uw tuin weer waarde toevoegt. Onze diensten zijn beschikbaar in alle stadsdelen van Ede, inclusief Ede-Centrum, Veldhuizen, Maandereng, Rietkampen, en Kernhem, zodat u ongeacht uw locatie in Ede kunt profiteren van onze expertise.

Landelijke tuin met zwembad – Benschop

Landelijke tuin met zwembad – Benschop

Landelijke tuin aan het water – Noordeloos

Landelijke tuin aan het water – Noordeloos

Kindvriendelijke tuin met overkapping – Huis ter Heide

Kindvriendelijke tuin met overkapping – Huis ter Heide

Moderne tuin met buitenkeuken – Houten

Moderne tuin met buitenkeuken – Houten

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.
Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in Ede…

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!