Tuinaanleg Dodewaard

Past uw tuin nog bij uw huidige leefstijl? Of is het tijd voor een nieuwe tuin die écht van meerwaarde is in uw leven? Net zoals mensen en gezinnen, verandert ook een tuin door de jaren heen. Een subtiele tuinrenovatie kan reeds een significante verrijking zijn. GesselGroen inspireert u daarom met verfrissende tuinontwerpen!

Een uniek tuinontwerp in Dodewaard, speciaal voor u

Onze deskundige tuinontwerpers creëren een groene oase die naadloos aansluit bij uw levensstijl, gezinssamenstelling, wensen en behoeften. Functionaliteit staat voorop in uw tuin. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget. Dit maakt ons uniek. Het is cruciaal om evenwicht te zoeken tussen het beoogde tuinontwerp en uw financiële middelen. Bij GesselGroen investeert u enkel in toevoegingen die daadwerkelijk waarde brengen aan uw tuin.

Tuinaanleg Dodewaard
Tuin aanleg Dodewaard

Hoogwaardige tuinrenovatie en tuinaanleg in Dodewaard

Voor de realisatie van het tuinontwerp beschikken we over ervaren professionals die uw tuinproject in Dodewaard met precisie en hoge kwaliteit uitvoeren. Wij beginnen niet impulsief. Om te garanderen dat uw tuin nu en in de toekomst blijft voldoen aan uw wensen, is een doordachte tuinrenovatie soms noodzakelijk. Samen met u overleggen we over de samenstelling van uw tuin en maken we bewuste keuzes om uw tuin extra waarde te geven.

 

Uw droomtuin laten floreren

Een tuin is bij ons geen statisch project, maar een evoluerend concept. Na de aanleg van uw tuin in Dodewaard groeit deze door naar een volwassen stadium. Dit bereikt u met adequaat tuinonderhoud. Of u het onderhoud nu aan ons overlaat of zelf ter hand neemt: wij staan altijd voor u klaar. Voor zowel het omvangrijke als het minutieuze onderhoud, zoals het snoeien van planten, regelmatig maaien of onkruid verwijderen, bieden wij een oplossing. Daarbij hebben we drie onderhoudsplannen, waardoor u zorgeloos van uw tuin kunt genieten zonder erom te hoeven omkijken. GesselGroen blijft betrokken en zorgt ervoor dat uw tuin blijft voldoen aan uw visie. Zo geniet u jarenlang van uw droomtuin!

Wat kost het laten aanleggen van een tuin?

De kosten van een tuinaanleg of renovatie worden bepaald door diverse factoren:

* bestaande situatie

* alles nieuw of deels hergebruik

* keuze materialen

* bouwwerken, denk hierbij aan pergola’s, overkappingen, zwembad etc.

* accessoires

* beplantingskeuze en hoeveelheden

Kosten voor aanleg kunnen worden aangepast aan beschikbare budget.

Wat valt onder tuinaanleg?

Het compleet inrichten van een geheel nieuwe (dak)tuin, het renoveren of aanpassen van een al aanwezige (dak)tuin of alleen het aanpassen van de beplanting. Ook het plaatsen van overkappingen, pergola’s, erfafscheidingen en bergingen. Alles is mogelijk, samen  met u bepalen we wat u binnen uw budget door ons wilt laten uitvoeren.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

Tuinaanleg kan het gehele jaar plaatsvinden mits er sprake is van werkbaar weer. Elke periode heeft zijn voor-en nadelen. De periode oktober-april biedt het voordeel dat sommige struiken en bomen voordeliger kunnen worden aangeschaft als wortelgoed. Tijdens aanleg in het najaar is de bodem nog warm en kan beplanting goed aanslaan. Beplanting moet altijd voldoende water krijgen om goed aan te kunnen slaan, dit geldt het gehele jaar door.

Bloemrijke levende tuin – Driebergen

Bloemrijke levende tuin – Driebergen

Landelijke tuin met zwembad – Benschop

Landelijke tuin met zwembad – Benschop

Rijk beplante natuurtuin bij vrijstaande woning – Ede

Rijk beplante natuurtuin bij vrijstaande woning – Ede

Bijzondere stadstuin met tropische sfeer – Tiel

Bijzondere stadstuin met tropische sfeer – Tiel

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.
Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in Dodewaard…

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!