Hovenier voor particulier


GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft...

Tuinadvies

U weet wat u wel of niet mooi vindt en wat u van uw tuin verwacht. Althans… dat denkt u. GesselGroen gaat niet direct klakkeloos mee in uw wensen, maar bekijkt deze met een kritisch oog. Door de juiste vragen te stellen, hopen wij u aan het denken te zetten. Uw antwoorden zijn cruciaal om een gevoel te krijgen bij uw achtergrond en behoeften. Alleen dan krijgt u namelijk een waardevol tuinadvies, dat uiteindelijk uw woongenot op een hoger peil zal brengen.

Tuinontwerp

Een tuinontwerp door GesselGroen kan er heel anders uitzien dan u in eerste instantie in gedachten had. GesselGroen verrast klanten nogal eens met een bijzonder tuinontwerp, waaruit blijkt dat we de échte wensen en behoeften goed begrepen hebben. Zodat het tuinontwerp niet alleen een mooi plaatje is, maar de tuin straks ook daadwerkelijk bijdraagt aan uw kwaliteit van leven. Ontwerpen doen we zelf, we hebben een tuin-en landschapsarchitect in huis. Als een bestaand tuinontwerp te hoog gegrepen is, passen wij dit graag aan om een realistischer beeld te schetsen.

Doe nu de tuinstijlentest!

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en u weet het!

Tuinaanleg

Natuurlijk hebben wij vakkundige hoveniers die uw tuinaanleg op een nette, nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande manier uitvoeren. Dat spreekt voor zich. Maar waarin GesselGroen zich echt onderscheidt, is de balans vinden tussen het uit te voeren tuinontwerp en uw budget. Uw geld kunt u maar één keer uitgeven. In overleg met u zorgen we ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden bij de tuinaanleg en dat u echt waarde terugkrijgt voor uw geld. Bij GesselGroen investeert u niet in zaken die weinig impact hebben op uw tuin, maar alleen in waardevolle toevoegingen.

Tuinrenovatie

Net zoals mensen en gezinnen verandert ook de tuin door de jaren heen. Het is de kunst om ervoor te zorgen dat de tuin meerwaarde blijft geven aan uw leven. Bij een tuinrenovatie kijkt GesselGroen dan ook altijd goed naar uw leefstijl, gezinssituatie en behoeften. Een kleine of grotere tuinrenovatie kan ervoor zorgen dat uw tuin veel beter aansluit bij de behoeften, nu en in de toekomst. GesselGroen gaat niet zomaar aan de slag, maar denkt samen met u grondig na over de tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Een tuin is voor GesselGroen geen eenmalig product, maar een meerjarenplan. Met het juiste tuinonderhoud kan uw tuin doorgroeien naar een volwassen stadium. Of u het tuinonderhoud nu door ons laat verzorgen of dit zelf doet: u kunt altijd op ons terugvallen. GesselGroen blijft betrokken en zorgt er samen met u voor dat uw tuin over een aantal jaren nog steeds is wat we bij de aanleg voor ogen hadden. Ook kleine uitdagingen, zoals het snoeien van een conifeer of periodiek grasmaaien, lossen wij natuurlijk voor u op. Naast het uitvoeren van werkzaamheden op regiebasis heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit één van onderstaande onderhoudsabonnementen.

 

GesselGroen garanties

 

De perfecte oplossing

w
+

 Flexibele productgarantie

 

 3D ontwerp op maat

 

 Sterk door partnerships

 

 Kwaliteit en vakwerk

 

N

 Zekerheid en service

 

GesselGroen garanties

w

De perfecte oplossing

+

 Flexibele productgarantie

 3D ontwerp op maat

 Sterk door partnerships

 Kwaliteit en vakwerk

N

 Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord