Hovenier Lunteren

Is uw tuin nog in harmonie met uw levenswijze, of is het moment aangebroken voor een frisse, nieuwe tuin die uw leven verrijkt? Zoals het leven zelf, evolueert ook een tuin. Soms kan een subtiele tuinrenovatie al een wereld van verschil maken. Laat u verrassen door de innovatieve tuinontwerpen van Hovenier Lunteren bij GesselGroen!

Een persoonlijk tuinontwerp van uw hovenier in Lunteren

Bij GesselGroen, uw vertrouwde hovenier in Lunteren, creëren we tuinontwerpen die naadloos aansluiten bij uw levensstijl, gezinssamenstelling en persoonlijke voorkeuren. Functionaliteit staat centraal in onze ontwerpen, met respect voor uw budget. Wij streven naar een perfecte balans tussen uw financiële mogelijkheden en het gewenste tuinontwerp. Kies voor GesselGroen voor een investering in waardevolle toevoegingen aan uw tuin, zonder overbodige kosten.

Tuin laten aanleggen

Kwalitatieve tuinrenovatie en tuinaanleg Lunteren

Voor de uitvoering van het tuinontwerp hebben wij vakkundige hoveniers die uw tuinaanleg Lunteren op een nette, nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande manier uitvoeren. Dat spreekt voor zich. Wij gaan niet zomaar aan de slag. Om ervoor te zorgen dat uw tuin nu én in de toekomst aansluit bij uw behoeften, is wellicht een kleine of grotere tuinrenovatie nodig. Wij denken samen met u na over de inrichting van uw tuin. In overleg met u maken we de juiste keuzes zodat uw tuin weer waarde toevoegt.

 

Uw droomtuin onderhouden met hoveniersbedrijf Lunteren

Voor ons is een tuin geen eenmalig product, maar een meerjarenplan. Na de tuinaanleg Lunteren moet uw tuin nog doorgroeien naar een volwassen stadium. Dit kan eenvoudig met het juiste tuinonderhoud. Of u het tuinonderhoud door ons laat verzorgen of dit zelf doet: u kunt altijd op ons terugvallen. Wij zijn er voor al het grote en kleine onderhoud: het snoeien van uw beplanting, periodiek grasmaaien of het verwijderen van onkruid. Wij lossen het voor u op! Daarnaast bieden wij drie onderhoudsabonnementen aan. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar uw tuin en nemen wij een deel of het gehele tuinonderhoud op ons. Hoveniersbedrijf Lunteren, GesselGroen blijft betrokken en zorgt er samen met u voor dat uw tuin is en blijft wat u voor ogen had. Zo kunt u jarenlang genieten van uw droomtuin!

Hovenier Lunteren
Hoveniersbedrijf Lunteren
Kindvriendelijke tuin met overkapping – Huis ter Heide

Kindvriendelijke tuin met overkapping – Huis ter Heide

Weelderige natuurlijke tuin – Maarsbergen

Weelderige natuurlijke tuin – Maarsbergen

Moderne wellness tuin – Arnhem

Moderne wellness tuin – Arnhem

Bloemrijke levende tuin – Driebergen

Bloemrijke levende tuin – Driebergen

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in Lunteren…

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!