Diensten


GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft...

3D tuinontwerp

Laat u verrassen met een GesselGroen 3D tuinontwerp
Een tuinontwerp door GesselGroen zal er heel anders uitzien dan u in eerste instantie in gedachten had. GesselGroen verrast klanten nogal eens met een bijzonder tuinontwerp, waaruit blijkt dat we de échte wensen en behoeften goed begrepen hebben. Zodat het tuinontwerp niet alleen een mooi plaatje is, maar de tuin straks ook daadwerkelijk bijdraagt aan uw kwaliteit van leven. Ontwerpen doen we zelf, we hebben tuin-en landschapsarchitecten in huis. Als een bestaand tuinontwerp te hoog gegrepen is, passen wij dit graag aan om een realistischer beeld te schetsen.

3D-tuinontwerp
Om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van uw toekomstige tuin, maken we uw tuinontwerp in 2D én 3D. Het tuinplan kan zo vanuit elke gewenste richting worden bekeken. Specifieke ontwerpdetails, de sfeer van de beplanting, zon en schaduw en zelfs het lichtplan laat niets meer aan de verbeelding over.

Met een 3D tuinontwerp van GesselGroen wordt u vooraf positief verrast en voorkomen we nare verrassingen achteraf.

Tuinaanleg

Natuurlijk hebben wij vakkundige hoveniers die uw tuinaanleg op een nette, nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande manier uitvoeren. Dat spreekt voor zich. Maar waarin GesselGroen zich echt onderscheidt, is de balans vinden tussen het uit te voeren tuinontwerp en uw budget. Uw geld kunt u maar één keer uitgeven. In overleg met u zorgen we ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden bij de tuinaanleg en dat u echt waarde terugkrijgt voor uw geld. Bij GesselGroen investeert u niet in zaken die weinig impact hebben op uw tuin, maar alleen in waardevolle toevoegingen.

Tuinrenovatie

Net zoals mensen en gezinnen verandert ook de tuin door de jaren heen. Het is de kunst om ervoor te zorgen dat de tuin meerwaarde blijft geven aan uw leven. Bij een tuinrenovatie kijkt GesselGroen dan ook altijd goed naar uw leefstijl, gezinssituatie en behoeften. Een kleine of grotere tuinrenovatie kan ervoor zorgen dat uw tuin veel beter aansluit bij de behoeften, nu en in de toekomst. GesselGroen gaat niet zomaar aan de slag, maar denkt samen met u grondig na over de tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Een tuin is voor GesselGroen geen eenmalig product, maar een meerjarenplan. Met het juiste tuinonderhoud kan uw tuin doorgroeien naar een volwassen stadium. Of u het tuinonderhoud nu door ons laat verzorgen of dit zelf doet: u kunt altijd op ons terugvallen. GesselGroen blijft betrokken en zorgt er samen met u voor dat uw tuin over een aantal jaren nog steeds is wat we bij de aanleg voor ogen hadden. Ook kleine uitdagingen, zoals het snoeien van een conifeer of periodiek grasmaaien, lossen wij natuurlijk voor u op. Naast het uitvoeren van werkzaamheden op regiebasis heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit één van onderstaande onderhoudsabonnementen.

Brons

Voorjaarsbeurt
Najaarsbeurt
Frequentie: 2x per jaar

Zilver

Regulier tuinonderhoud
Maatwerk
Frequentie: maandelijks

Goud

Totale ontzorging
Oplossingen op maat
Frequentie: wekelijks

Erfgoedhovenier

Een specialisatie van hoveniersbedrijf GesselGroen is het adviseren, ontwerpen, realiseren, renoveren en beheren van historisch erfgoed. Elke historische tuin of park heeft zijn verhaal, onze hoveniers lezen dit verhaal en vertalen dit naar de dagelijkse praktijk zodat ook uw groen erfgoed behouden blijft voor de toekomst.

Groen erfgoed dient behouden te blijven voor de toekomst. Om het groene erfgoed te behouden is het van essentieel belang om eerst meer inzicht te verkrijgen in het verleden van het groene erfgoed. Door een tuinhistorisch onderzoek, brengt u het verleden en de ontstaansgeschiedenis van uw monumentale groen in kaart. Een grondige analyse van de huidige situatie en een correcte waardering van de elementen in groene erfgoed zijn handvaten voor de toekomstvisie en het te bereiken beeld, waarna een beheerplan opgesteld kan worden hoe dit beeld bereikt kan worden en hoe het groene erfgoed in stand kan worden gehouden.

Naast onderzoek kan een goed advies u al een eind op weg helpen. Wij adviseren u graag op het gebied van het juiste beheer, het juiste plantsortiment, welke vormsnoei, welke regionale beplanting op uw boerenerf en hoe de jonge fruitbomen gesnoeid moeten. Maar ook welke materialen u het beste kunt toepassen, welke vergunningen noodzakelijk zijn, en voor welke subsidie u in aanmerking kunt komen, zoals de SIM, kunnen nuttige adviezen zijn.

De specialisten hebben kennis en ervaring, gecombineerd met een uitgebreid netwerk en ze staan garant voor een kwalitatief goed advies of onderzoek. Het onderzoek, advies, ontwerp, realisatie en beheer van historisch erfgoed kan onder andere worden toegepast op onderstaande gebieden:

  • Boerenerven
  • Villatuinen
  • Tuinrenovatie
  • Bomen
  • Fruitsnoei
  • Vormsnoei
  • Monumentale bomen
  • Plantensortiment

GesselGroen wilt u graag een gegarandeerde kwaliteit leveren. Hiervoor wordt er een onafhankelijke kwaliteitsregeling opgesteld in nauwe samenwerking met de RCE en de ERM. Deze regeling wordt opgesteld door de groene Monumentenwacht. Daarnaast is GesselGroen lid van de Vereniging van Erfgoedhoveniers.

 

GesselGroen garanties

 

De perfecte oplossing

w
+

 Flexibele productgarantie

 

 3D ontwerp op maat

 

 Sterk door partnerships

 

 Kwaliteit en vakwerk

 

N

 Zekerheid en service

 

GesselGroen garanties

w

De perfecte oplossing

+

 Flexibele productgarantie

 3D ontwerp op maat

 Sterk door partnerships

 Kwaliteit en vakwerk

N

 Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord