Hovenier voor bedrijf & recreatie

Een groene omgeving werkt inspirerend. GesselGroen verhoogt uw productiviteit.

Slim investeren in groen
Er zijn meerdere redenen om uw bedrijfstuin door GesselGroen te laten aanleggen en/of onderhouden. Een groene werkomgeving biedt veel voordelen. Het heeft een positief effect op het imago en verhoogt de productiviteit van uw werknemers tot wel 6%. Een groene werkomgeving draagt bij aan minder stress, een betere concentratie en meer creativiteit. Dit heeft zowel te maken met het positieve effect van een groene omgeving op de gemoedstoestand als de luchtzuiverende werking van beplanting.

Een werkomgeving met interieurbeplanting nodigt uit tot minder zitten en meer bewegen en ontmoeten. Daarnaast kan een groene buitenruimte goed dienen als extra vergader-en werkplek.

GesselGroen weet als geen ander wat een bedrijfstuin en interieurgroen voor uw bedrijf kan betekenen. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u optimaal adviseren.

Projectadvies
Klopt u bij GesselGroen aan voor zakelijk tuinadvies, dan kunt u rekenen op een eerlijke kijk. Misschien heeft u al een duidelijk beeld van wat u wilt. Tijdens een goed gesprek op locatie kan echter blijken dat uw werkelijke behoeften heel ergens anders liggen. We stellen kritische vragen en vormen zo een beeld van wat bij uw bedrijf past. Zodat uw groene werkomgeving niet alleen een mooi plaatje wordt, maar ook echt een bijdrage levert aan de productiviteit van uw medewerkers en uw uitstraling richting klanten.

Fiscale voordelen
Interessant voor bedrijven is het belastingvoordeel wat van toepassing is op diverse tuinconcepten. Investeringen die aantoonbaar bijdragen aan de versterking van de biodiversiteit, komen sinds 1 januari 2015 in aanmerking voor investeringsaftrek. Bedrijven die investeren in technieken/producten die op de Milieulijst staan, kunnen tot maximaal 36% van de investeringskosten aftrekken van hun fiscale winst. De regeling maakt het voor u, als zakelijke opdrachtgever, extra aantrekkelijk om te investeren in hun groen zowel rondom als in uw bedrijf.

Deze fiscale voordelen zijn onder andere van toepassing op investeringen in De Levende Tuin , dak- en gevelbegroeiing en interieurbeplanting.

Investeringen bij diverse groene toepassingen in bedrijfstuinen kunnen tot maximaal 36% worden afgetrokken van de fiscale winst.

Levende tuin

Een tuin die goed is voor mens, dier en milieu: dat is de Levende Tuin in een notendop. De Levende Tuin bestaat uit verschillende elementen die allemaal met elkaar verbonden zijn. De tuin is duurzaam en de waarde van een duurzame tuin wordt in de tijd steeds groter. Hoe ouder de tuin, hoe groter het positieve effect op mens en ook milieu. Een levende duurzame tuin zit vol met inspiratie.

Lees meer

 

Dak- en gevelbegroeiing

Dak- en gevelbegroeiing helpen de luchtkwaliteit te verbeteren. Ook breken ze CO2 af en worden ruimtes gekoeld. Het resultaat; een prettigere en gezondere werk- of leefomgeving. Daktuinen en gevelbegroeiing is niet alleen mooi, ze hebben ook een positief effect op ons welzijn en het milieu. Zo wordt bijvoorbeeld regenwater opgevangen, zorgt het voor een energiebesparing en wordt fijnstof gezuiverd.

Lees meer

Interieurbeplanting

Interieurbeplanting helpt de luchtkwaliteit binnen uw bedrijf te verbeteren. Meer planten binnen leidt tot minder CO2-concentratie, minder droge lucht en minder hoofdpijnklachten. Daarnaast kan interieurbeplanting formaldehyde, een veel gebruikt ontsmettingsmiddel, opnemen en omzetten. Het resultaat; een prettigere en gezondere werk- of leefomgeving.

Lees meer

Benieuwd hoe groen de productiviteit kan verhogen?
Neem contact met ons op, wij laten het u graag zien!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij contact met u op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar een voorbeeld van een bedrijfstuin?