3D tuinontwerp Lienden

Reflecteert uw tuin nog steeds uw huidige levensstijl, of bent u toe aan een vernieuwend tuinontwerp dat werkelijk iets toevoegt aan uw dagelijkse leven? Net zoals mensen en gezinnen zich ontwikkelen, zo evolueert een tuin door de tijd. Een kleine renovatie kan soms al een grote verbetering teweegbrengen. GesselGroen nodigt u uit om deze transformatie te ervaren met een fris en vernieuwend 3D tuinontwerp in Lienden, zorgvuldig afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

 

Een tuinontwerp van tuinarchitect Lienden speciaal voor u

Onze tuinarchitecten ontwerpen een tuin die past bij uw leefstijl, gezinssituatie, wensen en behoeften. De tuin moet voor u functioneel zijn. Daarin houden wij natuurlijk rekening met uw budget. Hierin onderscheiden wij ons. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen het uit te voeren tuinontwerp en uw budget. Bij tuinarchitect Lienden, GesselGroen investeert u daarom niet in zaken die weinig invloed hebben op uw tuin, maar alleen in waardevolle toevoegingen.

3D Tuinontwerp Lienden
tuinontwerp Lienden

2D én 3D tuinontwerp Lienden

Bij GesselGroen in Lienden beginnen we elk tuinontwerpproces met een diepgaand gesprek. Door u de juiste vragen te stellen, ontdekken we samen wat het beste bij uw stijl en behoeften past. Op basis van deze inzichten ontwikkelen we een uniek 2D én 3D tuinontwerp speciaal voor u in Lienden. Dit ontwerp geeft u een realistisch beeld van hoe uw droomtuin eruit zal zien. Ontdek elke hoek van uw toekomstige tuin in ons 3D ontwerp, inclusief gedetailleerde aspecten zoals de sfeer van de beplanting, de verlichting, en de verdeling van zon en schaduw. Wij zorgen ervoor dat u een compleet beeld krijgt, waarbij niets aan de verbeelding wordt overgelaten.

 

Tuinaanleg

Nadat het tuinontwerp Lienden is gemaakt, bent u er natuurlijk nog niet. Hier begint het project pas! De tuin zal daadwerkelijk aangelegd moeten worden. Ook daarvoor staan wij voor u klaar. Onze vakkundige hoveniers voeren de tuinaanleg op een nette, nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande manier uit. Dat spreekt voor zich.

GesselGroen helpt u graag uw échte wensen en behoeften om te zetten naar een realistisch en uitvoerbaar plan. Neem vrijblijvend contact op en laat u verrassen!

Eigentijdse tuin met vakantiesfeertje – Arnhem

Eigentijdse tuin met vakantiesfeertje – Arnhem

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Moderne lounge tuin met jacuzzi – Hellevoetsluis

Compacte stadstuin – Meteren

Compacte stadstuin – Meteren

Kindvriendelijke bostuin – Zeist

Kindvriendelijke bostuin – Zeist

Wat kost een 3D Tuinontwerp?

Onze ontwerp tarieven hangen af van de grootte van uw tuin. Bij een kleine tuin beginnen de ontwerpen vanaf 600,-!

Waar moet je op letten bij tuinontwerp?

Wat zijn de wensen van de opdrachtgever, wat is er al aanwezig en moet behouden blijven, wat is de ligging van de tuin en hoe is de bodemgesteldheid. Een goed ontwerp houdt rekening met al deze factoren!

Wat kost een tekening van een tuinarchitect?

Bij een tekening van een tuinarchitect komen veel factoren kijken die de prijs beinvloeden. Bij een kleine tuin start het basis ontwerp vanaf €600,-

3D tuin ontwerpers
Onze ontwerpers Heleen en Marnix zitten klaar om uw nieuwe tuin te ontwerpen!

9.1

Kwalitatieve producten voor een vrij hoge prijs

Het was wel vrij duur maar de producten en diensten die ze hebben geleverd waren heel kwalitatief. En het meedenken heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ik vind alles goed uitgevoerd.
- Zuilichem

Fantastisch!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en aan de hand meegenomen. Ook Tijdens het project kon alles in goed overleg nog verander worden. Een goed plan van de architect. Goede kwaliteit geleverd door het personeel. De nazorg moet nog komen.
- Druten

Hoge kwaliteit, Soms wat onzorgvuldig door personeel.

Eind kwaliteit super goed, ontwerp erg mooi, Meedenkend en vriendelijk. Maar als je de juiste mensen had werd het in 1 keer zorgvuldig uitgevoerd alleen wij hadden niet altijd de juiste mensen waardoor een paar dingen opnieuw gedaan moest worden. Het duurde daardoor iets langer.
- Arnhem

kwalitatief goed, samenwerking soepel

kwalitatief goed, samenwerking soepel
- Culemborg

Zeer tevreden

Fijne service
- Abcoude

Vakkundig werk geleverd en komen de afspraken na.

Erg vakkundig, netjes gewerkt en zelfs naar de buurt toe netjes, door een briefje in de brievenbus te doen.
- Culemborg

"Wat een prachtige tuin hebben jullie voor ons gerealiseerd!

Het hele proces van eerste gesprek/afspraken/ontwerp/beplantingsplan/aanleg is fantastisch verlopen. Steeds weer werd waar nodig overlegd/meegedacht/geluisterd/aangepast/opgelost, door alle betrokkenen. Het ontwerp en beplantingsplan is heel doordacht en creatief. De medewerkers die het werk uitvoerden hebben er heel hard aan gewerkt om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Het geheel overtreft onze verwachtingen. We gaan hier nog zeker jaren van genieten." hartelijke groet, fred en yolande de hoogh
- Zetten

Blij met onze tuin en oprit

We hebben snel kunnen schakelen met Gesselgroen over de gewenste tuin. Problemen waar men tegen aanliep tijdens aanleg werden in goed overleg opgelost. Complete tuin opgeleverd met overkapping, vlonder, oprit, lampen en stroomvoorziening en uiteraard het nodige groen. Blij met het resultaat
- Arnhem

Heel tevreden

Ze hebben super netjes gewerkt, mooie tekeningen gemaakt. En alles volgens afspraak gedaan! Wij hebben de hele tuin, verlichting etc laten doen. En zijn erg tevreden.
- Vught

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!! Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht. Al met al top!
- Nijmegen

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken niet alleen in Lienden…

Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in de gehele middenband van Nederland.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!