Verouderde tuin

Elke tuin komt aan het punt toe dat u zegt: De tuin is verouderd en het is tijd voor iets nieuws! Helemaal in deze tijd is het belangrijk om uw tuin naar uw wens te hebben zodat u optimaal kunt genieten. Het lijkt misschien een heel gedoe om uw tuin weer op te knappen maar wij van GesselGroen kunnen alles voor u doen van A tot Z. Zo is het voor u makkelijk om de keus te maken en geniet van uw tuin!

tuinrenovatie

Een tuinrenovatie is niet even maaien, snoeien enzovoort. Bij een tuinrenovatie van GesselGroen bekijken we samen de mogelijkheden maar ook vooral wat uw wensen en behoeften zijn. het wordt immers uw droomtuin. Al ruim 17 jaar ontzorgt GesselGroen haar opdrachtgevers bij het creëren van de groene buitenruimte. Het duurzame- en levende tuin principe staat centraal. Onze groenspecialisten hebben veel ervaring en zijn vakkundig in hun eigen domein. GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft!

Tuinstijlentest
Eerst gaan we met u praten over wat u belangrijk vind in uw tuin en welke tuinstijl bij u past. Weet u nog niet zeker welke tuinstijl voor u geschikt is?
Doe hier de tuinstijlentest!

Tuinontwerp
Als de wensen en mogelijkheden helder zijn dan beginnen we met een plan maken doormiddel van een tuinontwerp. Een tuinontwerp door GesselGroen kan er heel anders uitzien dan u in eerste instantie in gedachten had. GesselGroen verrast klanten nogal eens met een bijzonder tuinontwerp, waaruit blijkt dat we de échte wensen en behoeften goed begrepen hebben. Zodat het tuinontwerp niet alleen een mooi plaatje is, maar de tuin straks ook daadwerkelijk bijdraagt aan uw kwaliteit van leven. Ontwerpen doen we zelf, we hebben een tuin-en landschapsarchitect in huis. Als een bestaand tuinontwerp te hoog gegrepen is, passen wij dit graag aan om een realistischer beeld te schetsen.

3D-tuinontwerp
Om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van uw toekomstige tuin, maken we uw tuinontwerp in 2D én 3D. Het tuinplan kan zo vanuit elke gewenste richting worden bekeken. Specifieke ontwerpdetails, de sfeer van de beplanting, zon en schaduw en zelfs het lichtplan laat niets meer aan de verbeelding over.

Met een 3D tuinontwerp van GesselGroen wordt u vooraf positief verrast en voorkomen we nare verrassingen achteraf.

Uitvoering

Onze vakkundige hoveniers beginnen met de verouderde tuin om te bouwen naar uw gewenste tuin. We proberen samen met u te kijken wat mogelijk is. als de tuin klaar is voor renovatie zal er een make-over plaatsvinden. De afwerking gebeurd precies en uiteraard samen met u!

Heeft u vragen over uw tuin? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze tuinexperts staan voor u klaar om al uw tuinvragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven over uw tuin.

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Landelijk
Modern
Eigentijds
Natuurlijk

Bent u benieuwd welke tuinstijl het beste bij u past?
Beantwoord de 7 vragen van onze unieke tuinstijlentest en binnen enkele minuten weet u het!